Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum combini Google Glass cu GTA 5?

Playtech Playtech,
Cum combini Google Glass cu GTA 5?

Cei mai vestiti ochelari inteligenti si cel mai popular joc: Google Glass GTA 5. Vorbim de doua lucruri foarte la moda la ora actuala, motiv pentru care trebuiau combinate intr-un fel sau altul. GTA 5 are mari sanse sa castige titlul de cel mai popular joc din toate timpurile, asadar intreaga franciza Grand Theft Auto a revenit in actualitate. Daca ati jucat vreodata vreun joc din populara serie, cu siguranta ati apreciat utilitatea hartii din coltul ecranului menita sa []. continuă pe Playtech

Update Google Glass: capabilitati de ghid pentru transportul in comun

Un update Google Glass pe partea de software aduce noi capabilitati ochelarilor inteligenti. Acum pot functiona ca un ghid pentru transportul in comun. Nu sunt un fan impatimit al lui Google Glass, insa trebuie sa recunosc ca potentialul acestui dispozitiv depaseste asteptarile oricarui utilizator. Ochelarii isi vor depasi, sper, in curand statutul de gadget si vor deveni un accesoriu cu utilitate ridicata in viata de zi cu zi. Navigatia este prezenta pe acesti ochelari prin intermediul unui dispozitiv Android la [].

Google Glass intra in medicina de urgenta

Google Glass imbunatateste timpul de interventie in cazul operatiilor chirurgicale si sporeste eficienta tratarii complicatiilor din timpul procedurilor invazive. Ochelarii de la Google au fost testati conectati la sistemul Philips IntelliVue Solutions, transmitand doctorului datele pacientului, precum si istoricul sau medical. Astfel, medicul are acces la informatii clinice importante, chiar in timpul interventiei. De asemenea, medicul poate supraveghea semnele vitale ale pacientului de la distanta sau poate solicita asistenta medicilor din alte sali. Acest studiu demonstreaza cum doctorii pot [].

Cei mai multi atei din tara traiesc in Cluj si Bucuresti

Bucurestenii si clujenii sunt cei mai atei romani. La polul opus, cei mai multi credinciosi sunt in judetul Valcea, potrivit analizei efectuate de site-ul incont. ro.

VIDEO La ce vor putea fi folositi ochelarii Google Glass si cand vor fi de vanzare

Ochelarii computerizati ai Google sunt in prezent testati de 8. 000 de exploratori, iar de acum incepe sa creasca si numarul de aplicatii disponibile, dar si domeniile in care Glass vor putea fi utili. Acesti ochelari care vor costa cel mai probabil peste 500 de dolari pot fi ajutor pentru chirurgi, pot fi folositi de retaileri pentru a-si promova produsele dar te pot ajuta si sa iti repari masina.

Anul 2013, printre cei mai slabi ani din istoria recenta a pietei auto din Romania

Anul curent ar putea fi cel mai slab din istoria recenta a pietei auto romanesti, vanzarile de autoturisme atingand cea mai scazuta cifra inregistrata de la scaderile de pe piata din 2007 pana in.

Seful Serviciului Actiuni Speciale Vrancea, printre cei mai puternici politisti din Romania

Comisarul sef Tomita Lazar a participat in week-end la primul concurs de forta si anduranta organizat de Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania intitulat Cel mai puternic politist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )