Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO La ce vor putea fi folositi ochelarii Google Glass si cand vor fi de vanzare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO La ce vor putea fi folositi ochelarii Google Glass si cand vor fi de vanzare

Ochelarii computerizati ai Google sunt in prezent testati de 8. 000 de exploratori, iar de acum incepe sa creasca si numarul de aplicatii disponibile, dar si domeniile in care Glass vor putea fi utili. Acesti ochelari care vor costa cel mai probabil peste 500 de dolari pot fi ajutor pentru chirurgi, pot fi folositi de retaileri pentru a-si promova produsele dar te pot ajuta si sa iti repari masina. continuă pe Hotnews

Google Glass intra in medicina de urgenta

Google Glass imbunatateste timpul de interventie in cazul operatiilor chirurgicale si sporeste eficienta tratarii complicatiilor din timpul procedurilor invazive. Ochelarii de la Google au fost testati conectati la sistemul Philips IntelliVue Solutions, transmitand doctorului datele pacientului, precum si istoricul sau medical. Astfel, medicul are acces la informatii clinice importante, chiar in timpul interventiei. De asemenea, medicul poate supraveghea semnele vitale ale pacientului de la distanta sau poate solicita asistenta medicilor din alte sali. Acest studiu demonstreaza cum doctorii pot [].

Sotiile sau sotii colaboratori ai PFA se vor putea asigura voluntar la stat pentru pensie, sanatate si somaj

Guvernul a decis in sedinta de miercuri ca sotii/sotiile celor care isi ajuta partenerul in activitatea desfasurata ca PFA sau in intreprinderi individuale sau familiale vor avea dreptul sa cotizeze voluntar la sistemul de asigurari sociale de stat, daca vor sa beneficieze de pensie, ajutor de somaj si asigurare medicala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )