Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cum explica Victor Ponta retragerea socrului sau

Antena3 Antena3,
Cum explica Victor Ponta retragerea socrului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, retragerea lui Ilie Sarbu din functia de lider al grupului senatorilor PSD, spunand ca acesta ar fi dorit chiar de la finalul sesiunii trecute sa renunte la . continuă pe Antena3

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Victor Ponta se afla in Delta Dunarii: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care il insotesc pe premier

Premierul Victor Ponta si mai multi membri ai cabinetului se afla, vineri dimineata, in Delta Dunarii, acestia imbarcandu-se pe nava Naiada a Consiliului Judetean Tulcea, noteaza Agerpres. Victor Ponta nu a.

Victor Ponta, in vizita de la Chisinau: Acordul de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova a fost prelungit joi (VIDEO)

Victor Ponta a efectuat joi o vizita la Chisinau unde Republica Moldova sarbatoreste Ziua Independentei. La declaratia de presa comuna a celor premieri, roman si moldovean, Victor Ponta si-a exprimat.

Victor Ponta a anuntat ca va avea loc o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova: I-am adresat invitatia noului premier, a zis da, nu avem inca data stabilita

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca l-a invitat pe omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, sa participe la o sedinta comuna a celor doua guverne, informeaza Mediafax. Ponta a anuntat ca.

Victor Ponta anunta ca salariile bugetarilor vor fi majorate in 3-4 ani

Salariile tuturor bugetarilor vor fi majorate in 3-4 ani, a anuntat premierul Victor Ponta. Seful Guvernului spune ca va respecta promisiunea de ridica la un alt nivel salarizarea in randul.

Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii, a scris Ponta pe Facebook.

Replica acida din partea lui Victor Ponta pentru PNL: Nici gand sa faca ceva pentru oameni

PNL vrea guvernarea ca sa organizeze alegerile, nici gand sa faca ceva pentru oameni si pentru Romania, a declarat duminica premierul Victor Ponta, noteaza Agerpres. Reactia acestuia vine in urma declaratiei.

Victor Ponta, despre demisia lui Ilie Sarbu: Din decembrie n-a mai vrut sa fie lider de grup. L-am rugat frumos sa mai stea o sesiune (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit duminica cu social democratii pentru a discuta cine va conduce in continuare grupul senatorial PSD. Premierul a declarat ca de ca de cand ocupa functia de sef al guvernului a participa.

Victor Ponta, la sedinta senatorilor PSD. Ce a declarat premierul

Premierul Victor Ponta a sosit, duminica, la Parlament, la sedinta de grup a senatorilor PSD, unde participa in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta, despre Festivalul International George Enescu: Romania ocupa un loc important pe harta internationala a muzicii clasice

Premierul Victor Ponta crede ca Romania are un loc important pe harta internationala a muzicii clasice, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. Dincolo de politica - va recomand o lectura interesanta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )