Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum au inceput rusii sa urasca (din nou) Occidentul

Hotnews Hotnews,
 Cum au inceput rusii sa urasca (din nou) Occidentul

Numarul rusilor care sprijina intarirea legaturilor cu Occidentul a coborat in aceasta luna la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu, iar 39% dintre cei intrebati solicita chiar racirea relatiilor cu UE si Statele Unite. In timp ce majoritatea occidentalilor, in special est-europenii, privesc cu tot mai multa frica catre Kremlin, popularitatea lui Vladimir Putin atinge in Rusia cote nemaiintalnite sustinere de 83% dupa debutul crizei din estul Ucrainei). O incursiune in universul mediatic creat de propaganda Kremlinului poate fi socanta pentru un european. Cum si de ce au inceput rusii sa urasca, din nou, Occidentul?. continuă pe Hotnews

Cu fluturasi! Olivia Munn iubeste din nou

Dragostea ii zambeste din nou Oliviei Munn. Despre vedeta din serialul The Newsroom se zvoneste ca se intalneste cu fotbalistul american Aaron Rodgers.

Cotatia futures a Dow Jones s-a inrosit din nou

Dupa ce miercuri, pe fondul scaderii cotatiei Dow Jones, volumul a urcat la aproape 1700 de contracte, speculatorii au avut parte din nou de scaderi si in prima parte a sedintei de joi, de aceasta data extinse pe majoritatea produselor.

Flappy Bird apare din nou in magazine, reinventat

Dupa succesul masiv inregistrat de Flappy Bird si retragerea jocului din AppStore si Google Play, Dong Nguyen a revenit asupra deciziei. Flappy Bird este un joc incredibil de simplu care a generat numeroase clone, atat sub forma de aplicatii pentru mobile cat si titluri web. Cea mai recenta varianta, intr-o forma destul de creativa, a fost anuntata chiar de catre Rovio, realizatorii Angry Birds. Dupa ce stirea despre desfiintarea Flappy Bird a facut inconjurul lumii si a deschis portile catre [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )