Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum intra 63 mil. euro in strazile si in semafoarele din Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum intra 63 mil. euro in strazile si in semafoarele din Capitala

Administratia Domeniului Public Sector 1 din Capitala cauta constructori pentru lucrari de reparatii, administrare si intretinere a strazilor. Proiectul va dura 3 ani si 6 luni si este estimat la 278,1 milioane lei 62,3 milioane euro), inclusiv TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Nuclearelectrica pierde un contract pentru vanzare de energie in valoare de 24 mil. euro cu ArcelorMittal

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a denuntat un contract pe care il avea semnat cu Nuclearelectrica SNN). intelegerea avea ca obiect furnizarea de energie in valoare de 107,52 mil. lei 24,1 mil. euro) pana pe 30 septembrie.

Transgaz asigura sanatatea angajatilor cu 4,9 mil. euro la BCR

BCR Asigurari de Viata va furniza Transgaz Medias TGN) servicii de asigurari de sanatate pentru cei aproximativ 5. 000 de angajati ai transportatorului de gaze. Valoarea contractului ajunge la 4,94 milioane de euro pentru patru ani.

Peste 2.300 de manastiri si parohii primesc aproape 5 mil. euro subventii pentru terenuri agricole

Un numar de 2. 315 institutii de cult, care detin sau administreaza o suprafata de peste 23. 000 de hectare de teren agricol, pentru care au primit anul trecut subventii de aproape 5 milioane de euro, vor trebui sa demonstreze, pentru a mai primi bani, ca sunt fermieri activi si ca lucreaza terenul, scrie Mediafax.

2.300 de manastiri si parohii primesc 5 mil. euro subventii pentru terenuri agricole

Un numar de 2. 315 institutii de cult, care detin sau administreaza o suprafata de peste 23. 000 de hectare de teren agricol, pentru care au primit anul trecut subventii de aproape 5 milioane de euro, vor trebui sa demonstreze, pentru a mai primi bani,.

Lukerg face parc eolian in Galati, cu un credit de 67 mil. euro

Lukerg Renew, un joint venture intre Lukoil Rusia) si ERG Renew Italia), a incheiat un acord cu Raiffeisen Bank International Austria) si ING Bank Olanda) pentru un credit de 67 milioane euro, pe o perioada de 11 ani, destinat finantarii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )