Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum l-am simtit pe Regele Mihai

Adevărul Adevărul,
Cum l-am simtit pe Regele Mihai

Regele Mihai se bucura astazi, 25 octombrie, de o binecuvantata etate 93 de ani. Ca in fiecare an ii sarbatoreste intr-o discretie specifica, fara niciun fel de manifestari grandioase demne de un rege, fara surle si trambite. continuă pe Adevărul

Ponta: Regele Mihai este un simbol al Romaniei si parte a istoriei nationale

Guvernul a transmis un mesaj al premierului Victor Ponta cu ocazia implinirii de catre Regele Mihai a varstei de 93 ani. in mesajul premierului se spune ca Regele Mihai este un simbol al Romaniei si un lider care.

Antena 3 difuzeaza azi, de la ora 19, un interviu cu Majestatea Sa Regele Mihai I

Pe 25 octombrie s-a nascut Regele Mihai. Majestatea Sa implineste astazi 93 de ani. Antena 3 il aniverseaza si ii doreste La Multi Ani! alaturi de tara sa, Romania, pe care o iubeste si care il.

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani. Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala, la Antena 3

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani. Martorul a noua decenii de istorie, Majestatea Sa este singurul sef de stat din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial care este inca in viata. Antena.

Monarhistii mehedinteni au sarbatorit ziua de nastere a M.S. Regele Mihai I

Monarhistii din Drobeta Turnu Severin au participat sambata dupa-amiaza la Biblioteca Judeteana I. Gh. Bibicescu la un eveniment organizat cu ocazia implinirii varstei de 93 de ani a M. Regele Mihai I. Organizatorii au fost Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei, Liceul de Arta I. St. Paulian, Platforma Unionista Actiunea 2012 si Asociatia Colectionarilor Severinum.

Regele Mihai I implineste azi 93 de ani

Regele Mihai I 1927-1930; 1940-1947) s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, si este fiul regelui Carol al II-lea 1930-1940) si al reginei Elena, principesa a Greciei.

Regele Mihai I implineste sambata 93 de ani

Regele Mihai I al Romaniei implineste astazi varsta de 93 de ani. in onoarea Majestatii sale, in aceasta seara, la Ateneul roman va avea loc un concert anual caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani

Regele Mihai I al Romaniei implineste astazi varsta de 93 de ani. in onoarea Majestatii sale, in aceasta seara, la Ateneul roman va avea loc un concert anual caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Neagu Djuvara, istoric: Regele Mihai trebuia sa ramana sarac si curat

Dialog cu profesorul Neagu Djuvara 95 de ani). Venerabilul istoric a vorbit despre rolul monarhiei, despre Regele Mihai si nu ezita sa aminteasca nemultumirile sale fata de anumite actiuni, mai vechi sau mai recente, ale fostului suveran al Romaniei.

Regele Mihai I implineste astazi 93 de ani

Regle Mihai I 1927-1930; 1940-1947) s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, si este fiul regelui Carol al II-lea 1930-1940) si al reginei Elena, principesa a Greciei.

Concert regal, sambata, la Ateneu, de ziua Majestatii Sale Regele Mihai

De ziua Majestatii Sale Regelui Mihai I, pe 25 octombrie, pianista Alexandra Dariescu si orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, concerteaza pe scena Ateneului Roman intr-un eveniment de exceptie, pentru sustinerea programului Tinere Talente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )