Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum a primit Traian Basescu imunitate prezidentiala iNAINTE de a fi presedinte

Antena3 Antena3,
Cum a primit Traian Basescu imunitate prezidentiala iNAINTE de a fi presedinte

Dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu a fost inchis cu trei zile inainte ca acesta sa devina presedinte, desi motivul clasarii este imunitatea prezidentiala. Pe site-ul Lumea Justitiei. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Multe mecanisme in afara statului de drept il protejeaza pe Traian Basescu

Dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu a fost inchis cu trei zile inainte ca acesta sa devina presedinte, desi motivul clasarii este imunitatea prezidentiala. Lumea Justitiei a dezvaluit ca Trai.

Traian Basescu: NATO solicita Romaniei sa preia paza aeroporturilor Kandahar si Kabul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa summit-ul NATO din Tara Galilor, ca Romania a primit solicitarea de a prelua paza aeroporturilor din Kandahar si Kabul, el aratand ca se va discuta in .

Dragnea: Klaus Iohannis l-a facut presedinte pe Traian Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de tradare pe Klaus Iohannis, despre care sustine ca l-a ajutat pe presedintele Traian Basescu sa ajunga presedintele Romaniei, potrivit.

Traian Basescu participa la Summit-ul NATO din Tara Galilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei Traian Basescu se afla joi in Newport, Tara Galilor, fiind primit la summit-ul NATO de secretarul general al Aliantei, Anders FoghRasmussen, dar si de premierul britanic David Cameron.

Calin Popescu-Tariceanu, despre motivele suspendarii lui Traian Basescu. Trebuie sanctionat indiferent de calendarul politic

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, despre motivele pentru care a initiat un nou demers pentru suspendarea lui Traian Basescu. in luna.

Traian Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura: Mi-a fost greu, dar am pus tara acolo unde trebuia sa fie

Presedintele Romaniei Traian Basescu, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, se afla in vizita la Sannicolau Mare, oras in care presedintele si-a anuntat candidatura pentru cel de-al doilea mandat. Basescu a spus ca tot aici isi va petrece ultima zi de mandat.

C. P. Tariceanu a initiat o noua procedura de SUSPENDARE a presedintelui Traian Basescu

Calin Popescu Tariceanu a facut demersul oficial pentru suspendarea lui Traian Basescu. Presedintele Senatului a trimis un comunicat care se adreseaza clasei politice, dar si tuturor romanilor in care cere.

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Traian Basescu, chemat in instanta, ca martor in procesul fratelui sau. Procesul lui Mircea Basescu incepe luni

Traian Basescu ar putea fi chemat ca martor in procesul fratelui sau, scrie Ring. Avocatul Pavel Abraham a declarat ca va cere din nou audierea presedintelui, de data asta in instanta. Asta dupa ce cererea lui.

Traian Basescu: Romania are plan de actiune, in caz ca este atacata

Presedintele Traian Basescu a explicat, intr-o declaratie de presa, duminica seara, ce a insemnat pentru Romania prezenta la summitul NATO de saptamana trecuta. Iata principalele declaratii ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )