Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura: Mi-a fost greu, dar am pus tara acolo unde trebuia sa fie

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura: Mi-a fost greu, dar am pus tara acolo unde trebuia sa fie

Presedintele Romaniei Traian Basescu, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, se afla in vizita la Sannicolau Mare, oras in care presedintele si-a anuntat candidatura pentru cel de-al doilea mandat. Basescu a spus ca tot aici isi va petrece ultima zi de mandat. continuă pe Adevărul

Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura: Mi-a fost greu, dar am pus tara acolo unde trebuia sa fie

Presedintele Romaniei Traian Basescu, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, se afla in vizita la Sannicolau Mare, oras in care presedintele si-a anuntat candidatura pentru cel de-al doilea mandat. Basescu a spus ca tot aici isi va petrece ultima zi de mandat.

C. P. Tariceanu a initiat o noua procedura de SUSPENDARE a presedintelui Traian Basescu

Calin Popescu Tariceanu a facut demersul oficial pentru suspendarea lui Traian Basescu. Presedintele Senatului a trimis un comunicat care se adreseaza clasei politice, dar si tuturor romanilor in care cere.

60 de milioane de motive pentru suspendarea lui Traian Basescu!

In opinia mea, ne aflam in fata unui santaj. imi trec prin minte cateva motive pentru care un om politic, jucator si el de felul sau, aflat astazi la Jilava, executand o pedeapsa pentru fapte de coruptie, ar trebui sa incerce orice parghie pentru a determina suspendarea altui jucator, a presedintelui Traian Basescu, asa cum a mai incercat in trecut.

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Traian Basescu: Emigrarea romanilor in Marea Britanie, benefica economiei din Romania

Romanii care emigreaza in Marea Britanie ajuta mentinerea ratei reduse a somajului dinRomania, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat BBC Radio 4. Presedintele Romaniei, prezent.

Care sunt cartile favorite ale lui Victor Ponta. Premierul il provoaca pe Traian Basescu sa spuna daca a citit si altceva decat Levantul in ultimii ani

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook cele 10 carti favorite ale sale, dupa ce a acceptat provocarea lansata de Costi Rogozanu. Seful Executivului il provoaca la randul sau pe Traian Basescu sa spuna daca a citit si altceva decat Levantul in ultimii ani.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Dragnea: Klaus Iohannis l-a facut presedinte pe Traian Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de tradare pe Klaus Iohannis, despre care sustine ca l-a ajutat pe presedintele Traian Basescu sa ajunga presedintele Romaniei, potrivit.

Traian Basescu, chemat in instanta, ca martor in procesul fratelui sau. Procesul lui Mircea Basescu incepe luni

Traian Basescu ar putea fi chemat ca martor in procesul fratelui sau, scrie Ring. Avocatul Pavel Abraham a declarat ca va cere din nou audierea presedintelui, de data asta in instanta. Asta dupa ce cererea lui.

Ponta: in cea mai rea varianta pentru Romania, ultima zi in care Traian Basescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca nu vrea sa se pronunte cu privire la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, adaugand ca daca Tariceanu vine cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )