Libnet.ro
UNICEF

20:00

60 de milioane de motive pentru suspendarea lui Traian Basescu!

Adevărul Adevărul,
60 de milioane de motive pentru suspendarea lui Traian Basescu!

In opinia mea, ne aflam in fata unui santaj. imi trec prin minte cateva motive pentru care un om politic, jucator si el de felul sau, aflat astazi la Jilava, executand o pedeapsa pentru fapte de coruptie, ar trebui sa incerce orice parghie pentru a determina suspendarea altui jucator, a presedintelui Traian Basescu, asa cum a mai incercat in trecut. continuă pe Adevărul

Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment

Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment, sustine presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Exista motive pentru inceperea procedurilor de suspendare, pentru ca presedintele.

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Targoviste, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, dar trebuie o abordare pragmatica.

Suspendarea presedintelui Traian Basescu, reactii in plan politic

Politicienii puterii, dar si analistii politici s-au aratat surprinsi de intentia presedintelui Senatului, dar saluta initiativa lui Calin Popescu Tariceanu. Cei din tabara puterii spun ca este un.

C. P. Tariceanu a initiat o noua procedura de SUSPENDARE a presedintelui Traian Basescu

Calin Popescu Tariceanu a facut demersul oficial pentru suspendarea lui Traian Basescu. Presedintele Senatului a trimis un comunicat care se adreseaza clasei politice, dar si tuturor romanilor in care cere.

Tariceanu propune un calendar pentru suspendarea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, propune intr-o scrisoare deschisa initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura: Mi-a fost greu, dar am pus tara acolo unde trebuia sa fie

Presedintele Romaniei Traian Basescu, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, se afla in vizita la Sannicolau Mare, oras in care presedintele si-a anuntat candidatura pentru cel de-al doilea mandat. Basescu a spus ca tot aici isi va petrece ultima zi de mandat.

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Traian Basescu: Romania figureaza ca facand oferta pentru comandament, dar noi stim ca va fi

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se stie ca acesta va fi pe teritoriul.

Traian Basescu: Marea Neagra, cu importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica in documentele NATO

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, dupa Summit-ul NATO, la Newport, ca Marea Neagra este evidentiata in documentele reuniunii ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica, aceasta fiind un obiectiv al Romaniei.

Traian Basescu: Vom avea un comandament NATO pe teritoriul tarii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )