Libnet.ro
UNICEF

18:30

Suspendarea presedintelui Traian Basescu, reactii in plan politic

Antena3 Antena3,
Suspendarea presedintelui Traian Basescu, reactii in plan politic

Politicienii puterii, dar si analistii politici s-au aratat surprinsi de intentia presedintelui Senatului, dar saluta initiativa lui Calin Popescu Tariceanu. Cei din tabara puterii spun ca este un. continuă pe Antena3

C. P. Tariceanu a initiat o noua procedura de SUSPENDARE a presedintelui Traian Basescu

Calin Popescu Tariceanu a facut demersul oficial pentru suspendarea lui Traian Basescu. Presedintele Senatului a trimis un comunicat care se adreseaza clasei politice, dar si tuturor romanilor in care cere.

Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment

Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment, sustine presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Exista motive pentru inceperea procedurilor de suspendare, pentru ca presedintele.

60 de milioane de motive pentru suspendarea lui Traian Basescu!

In opinia mea, ne aflam in fata unui santaj. imi trec prin minte cateva motive pentru care un om politic, jucator si el de felul sau, aflat astazi la Jilava, executand o pedeapsa pentru fapte de coruptie, ar trebui sa incerce orice parghie pentru a determina suspendarea altui jucator, a presedintelui Traian Basescu, asa cum a mai incercat in trecut.

Fratele presedintelui Traian Basescu, 14 incercari esuate de eliberare

Mircea Basescu a ajuns de nu mai putin de 14 ori in fata judecatorilor pentru a cere sa fie liber. Si de fiecare data, solicitarile lui azu fost respinse de instante. Toate pentru acelasi motiv. Magistratii.

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Targoviste, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, dar trebuie o abordare pragmatica.

Secretarul general al UDMR spune ca Uniunea nu va intra in jocul suspendarii presedintelui Traian Basescu, propus de Tariceanu

UDMR nu va intra in jocul suspendarii presedintelui, propus de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, sambata, secretarul general al Uniunii,Kovacs Peter. Aceasta initiativa este.

Ponta: in cea mai rea varianta pentru Romania, ultima zi in care Traian Basescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca nu vrea sa se pronunte cu privire la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, adaugand ca daca Tariceanu vine cu.

Ponta ii acuza pe Traian Basescu, Klaus Iohannis si Vasile Blaga pentru esecul privind portofoliul de comisar european (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu, declarand, joi, in cadrul sedintei de Guvern, spunand ca acesta a sabotat alaturi de Klaus Iohannis si Vasile Blaga primirea.

SUMMIT NATO Traian Basescu a ajuns in Marea Britanie. Programul primei zile - FOTO

Din delegatia oficiala a presedintelui Traian Basescu fac parte ministrul Apararii, Mircea Dusa, seful Statului Major General, general-locotenent Stefan Danila, secretarul de stat in MAE Bogdan Aurescu, consilierul prezidential Iulian Chifu.

SUMMIT NATO Traian Basescu a ajuns in Marea Britanie. Programul primei zile - VIDEO FOTO

Din delegatia oficiala a presedintelui Traian Basescu fac parte ministrul Apararii, Mircea Dusa, seful Statului Major General, general-locotenent Stefan Danila, secretarul de stat in MAE Bogdan Aurescu, consilierul prezidential Iulian Chifu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )