Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum raspunde Coreea de Nord la acuzatiile cu privire la atacul cibernetic contra Sony

România Liberă România Liberă,
Cum raspunde Coreea de Nord la acuzatiile cu privire la atacul cibernetic contra Sony

Regimul stalinist de la Phenian respinge acuzatiile privind implicarea in atacurtile informatice care au vizat compania americana Sony, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Anuntul oficial al FBI: Coreea de Nord a ordonat atacul cibernetic contra Sony. Ce masuri va lua SUA

Coreea de Nord este responsabila de atacul informatic care a vizat studiourile Sony, in noiembrie, anunta Biroul Federal american de Investigatii, Administratia Barack Obama anuntand ca analizeaza modalitati de riposta, relateaza Mediafax.

Atacul cibernetic asupra Sony Pictures, o problema de securitate nationala

Atacul cibernetic asupra companiei Sony Pictures care a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie este o problema grava de securitate nationala pentru Statele Unite ale Americii, a apreciat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, subliniind ca aceasta actiune a fost efectuata de un actor sofisticat, dar fara a aduce in discutie statul Coreea de Nord, informeaza BBC.

Casa Alba: Atacul cibernetic asupra Sony Pictures reprezinta o problema de securitate nationala

Atacul cibernetic major asupra Sony Pictures care a avut loc la sfarsitul lui noiembrie este o problema grava de securitate nationala pentru Statele Unite, a apreciat, joi, purtatorul de cuvant al Casei Albe,.

Casa Alba: Atacul cibernetic asupra Sony Pictures, o problema de securitate nationala

Atacul cibernetic major asupra Sony Pictures care a avut loc la sfarsitul lui noiembrie este o problema grava de securitate nationala pentru Statele Unite, a apreciat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, subliniind ca aceasta actiune a fost efectuata de un actor sofisticat, relateaza AFP.

Atacul cibernetic asupra Sony Pictures, catalogat ca fiind o problema de securitate nationala a SUA

Atacul cibernetic major asupra Sony Pictures desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie a fost catalogat ca drept o problema grava de securitate nationala pentru Statele Unite, a apreciat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe.

FBI invinuieste oficial Coreea de Nord privind atacul cibernetic asupra Sony Pictures

Biroul Federal de Investigatii din SUA FBI) spune ca nordcoreenii sunt in spatele atacului cibernetic asupra Sony Pictures, privind filmul Interview, in care liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un ia foc si ii explodeaza capul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )