Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum au ratat autoritatile iesene un proiect de un milion de euro pentru a repara bojdeuca lui Creanga

Antena3 Antena3,
Cum au ratat autoritatile iesene un proiect de un milion de euro pentru a repara bojdeuca lui Creanga

Atractie pentru zeci de mii de turisti anual, Bojdeuca lui Ion Creanga din cartierul iesean Ticau se degradeaza din cauza lipsei interventiilor la acoperisul din sindrila. Au aparut fisuri in pereti s. continuă pe Antena3

FOTO Fisuri si infiltratii in faimoasa bojdeuca a lui Creanga. Cum au reusit autoritatile din Iasi sa rateze un proiect de 1 milion de euro pentru a repara casa

Atractie pentru zeci de mii de turisti anual, Bojdeuca lui Ion Creanga din cartierul iesean Ticau se degradeaza din cauza lipsei interventiilor la acoperisul din sindrila. Au aparut fisuri in pereti si muschi in acoperisul refacut ultima data in urma cu 15 ani. Mai mult, Consiliul Judetean Iasi, care are in subordine cladirea de patrimoniu, a pierdut finantarea europeana care viza reparatii capitale, proiect estimat la un milion de euro.

Un milion de euro pentru promovarea productiei de energie electrica din surse regenerabile mai putin exploatate

La data de 14 aprilie 2017 a fost publicata in Monitorul oficial al Romaniei Hotararea de Guvern nr. 216/2017 privind aprobarea schemei de ajutor de stat avand ca obiectiv sprijinirea investitiilor destinate promovarii productiei de energie din surse regenerabile mai putin exploatate, respectiv biomasa, biogaz, energie geotermala HG 216/2017).

100 de milioane de euro pentru promovarea productiei de energie electrica din surse regenerabile mai putin exploatate

La data de 14 aprilie 2017 a fost publicata in Monitorul oficial al Romaniei Hotararea de Guvern nr. 216/2017 privind aprobarea schemei de ajutor de stat avand ca obiectiv sprijinirea investitiilor destinate promovarii productiei de energie din surse regenerabile mai putin exploatate, respectiv biomasa, biogaz, energie geotermala HG 216/2017).

Centura de Sud a Timisoarei, scoasa la licitatie. Aproape 85 de milioane de euro pentru tronsonul de 25 de kilometri

Licitatia pentru proiectarea si executia lucrarilor Centura Sud a municipiului Timisoara, un drum nou in lungime de 25,7 km, a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Drumuri. Contractul are o valoare estimata de circa 85 de milioane de euro fara TVA si un termen de finalziare ce prevede 6 luni pentru proiectare si 24 de luni pentru executie din momentul semnarii contractului.

Malta propune oferirea de bani pentru primirea de migranti suplimentari, ca solutie la criza migratiei/ 60 de mii de euro pentru fiecare imigrant suplimentar

Guvernele din Uniunea Europeana ar putea primi pana la 60. 000 de euro pentru fiecare solicitant de azil pe care il accepta peste o anumita cota prestabilita, a propus Malta, care detine presedintia semestriala prin rotatie a Consiliului UE, in incercarea de a pune capat disputei cu privire la migratie ce a creat divizari profunde in blocul comunitar, relateaza luni agentia Reuters.

Largirea la patru benzi a centurii Capitalei intre DN2 si A2, scoasa la licitatie. Contract de 75 de milioane de euro pentru sectorul de 11,5 km

Modernizarea si largirea la patru benzi a celor 11,5 km din Centura Capitalei intre DN2 Voluntari) si A2 Autostrada Soarelui) a fost scoasa la licitatie si anuntul de participare publicat in SEAP, la peste o luna de cand Compania de Drumuri anunta ca a finalizat documentatia. Valoarea estimata a contractului este de circa 75 de milioane de euro, iar durata lucrarilor va fi de 15 luni de la semnarea contractului.

Saga eRomania pe bani multi continua: Sase consortii se lupta pe contractul de 2,5 milioane euro pentru o politica publica in domeniul e-guvernarii

Sase consortii de firme, printre care Deloitte, ErnstYoung si KPMG, au depus oferte in cadrul licitatiei pentru contractul de aproape 2,5 milioane euro care vizeaza printre altele, elaborarea unei propuneri 'eRomania' de politica publica in domeniul e-guvernarii, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Licitatia a fost suspendata temporar luna trecuta, apoi contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care a respins insa o noua cerere de suspendare a procedurii.

CJ Teleorman vrea sa cheltuiasca peste 10 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor judetene

Consiliul Judetean Teleorman a scos la licitatie un contract pe doi ani pentru reabilitarea drumurilor judetene, valoarea contractului fiind estimata la 46,65 milioane lei 10,3 milioane euro), cu TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )