Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum a reusit o femeie din SUA sa alerteze autoritatile ca este tinuta ostatica

România Liberă România Liberă,
Cum a reusit o femeie din SUA sa alerteze autoritatile ca este tinuta ostatica

O femeie din statul american Florida, care era tinuta ostatica impreuna cu cei trei copii ai sai, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA: O femeie din Florida, rapita de prietenul ei, a alertat politia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

O femeie Statele Unite, care era tinuta ostatica, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informeaza CNN. Cheryl Treadway, din statul american Florida, a fost.

O femeie din Nebraska ii da in judecata pe toti homosexualii

O femeie din Auburn, statul Nebraska, care se autointituleaza ambasadoarea lui Dumnezeu si a fiului acestuia, Iisus Hristos, a completat o plangere penala indreptata impotriva tuturor homosexualilor. Sylvia.

O femeie din Nebraska da in judecata toti homosexualii de pe pamant

O femeie din Nebraska, care se identifica ca fiind ambasador pentru reclamantii Dumnezeu si Fiul Sau, Isus Hristos, da in judecata toti homosexualii de pe Pamant, pentru incalcarea legilor religioase si morale, conform nbcnews.

Bursele din SUA si Canada au inchis in scadere

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Bursele din SUA si Canada au inchis in urcare

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

Dean Thompson, Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, transmite de Ziua Internationala a Libertatii Presei ca meseria de jurnalist poate fi una periculoasa si ca libertatea presei este sub asediu, arata un comunicat emis de Ambasada SUA de la Bucuresti.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu. Trebie sa luptam pentru libera exprimare, democratie si libertate

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA in Romania, Dean Thompson, a declarat ca libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul.

Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu

Libertatea presei, fie ca e simbolizata de stiloul, camera sau microfonul reporterului, este sub asediu, afirma Insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA, Dean Thompson, intr-o declaratie data de Ziua Internationala a Libertatii Presei.

Doua dintre principalele burse din SUA au deschis in crestere

Doua dintre principalele burse din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )