Libnet.ro
UNICEF

15:30

SUA: O femeie din Florida, rapita de prietenul ei, a alertat politia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

B1 B1,
SUA: O femeie din Florida, rapita de prietenul ei, a alertat politia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

O femeie Statele Unite, care era tinuta ostatica, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informeaza CNN. Cheryl Treadway, din statul american Florida, a fost. continuă pe B1

A alertat politia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei. Femeia era tinuta ostatica impreuna cu cei trei copii ai sai

O femeie din Florida care era tinuta ostatica impreuna cu cei trei copii ai sai a reusit sa alerteze autoritatile printr-un serviciu online al unei pizzerii, relateaza CNN. Cheryl Treadway fusese luata.

Cum a reusit o femeie din SUA sa alerteze autoritatile ca este tinuta ostatica

O femeie din statul american Florida, care era tinuta ostatica impreuna cu cei trei copii ai sai, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informeaza Mediafax.

O femeie din Nebraska ii da in judecata pe toti homosexualii

O femeie din Auburn, statul Nebraska, care se autointituleaza ambasadoarea lui Dumnezeu si a fiului acestuia, Iisus Hristos, a completat o plangere penala indreptata impotriva tuturor homosexualilor. Sylvia.

O femeie din Nebraska da in judecata toti homosexualii de pe pamant

O femeie din Nebraska, care se identifica ca fiind ambasador pentru reclamantii Dumnezeu si Fiul Sau, Isus Hristos, da in judecata toti homosexualii de pe Pamant, pentru incalcarea legilor religioase si morale, conform nbcnews.

O femeie rapita de prietenul ei a reusit sa alerteze politia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

O femeie din statul american Florida, care era tinuta ostatica, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, potrivit mashable. com si CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )