Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din Nebraska da in judecata toti homosexualii de pe pamant

Hotnews Hotnews,
 O femeie din Nebraska da in judecata toti homosexualii de pe pamant

O femeie din Nebraska, care se identifica ca fiind ambasador pentru reclamantii Dumnezeu si Fiul Sau, Isus Hristos, da in judecata toti homosexualii de pe Pamant, pentru incalcarea legilor religioase si morale, conform nbcnews. continuă pe Hotnews

O femeie din Nebraska ii da in judecata pe toti homosexualii

O femeie din Auburn, statul Nebraska, care se autointituleaza ambasadoarea lui Dumnezeu si a fiului acestuia, Iisus Hristos, a completat o plangere penala indreptata impotriva tuturor homosexualilor. Sylvia.

Cum a reusit o femeie din SUA sa alerteze autoritatile ca este tinuta ostatica

O femeie din statul american Florida, care era tinuta ostatica impreuna cu cei trei copii ai sai, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informeaza Mediafax.

SUA: O femeie din Florida, rapita de prietenul ei, a alertat politia printr-un mesaj pentru comandarea pizzei

O femeie Statele Unite, care era tinuta ostatica, a reusit sa alerteze autoritatile in timp ce a comandat o pizza printr-un serviciu online, informeaza CNN. Cheryl Treadway, din statul american Florida, a fost.

Microsoft elimina din Windows 10 o aplicatie de care ai si uitat ca exista

Nu vom sti totul despre Windows 10 decat dupa lansarea oficiala, dar cei de la Microsoft ne ofera din ce in ce mai multe detalii despre noul SO. Viitorul Windows Media Center a ramas incert deja de cativa ani. Microsoft a incetat sa mai dezvolte suita in 2009, iar accesarea ei in Windows 8 nu [] Microsoft elimina din Windows 10 o aplicatie de care ai si uitat ca exista Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )