Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-a transformat in patru ani aceasta tanara. Povestea de succes din spatele unei experiente traumatizante

Antena3 Antena3,
Cum s-a transformat in patru ani aceasta tanara. Povestea de succes din spatele unei experiente traumatizante

Mariana Naumov este o adolescenta de 14 ani care a trecut prin multe la varsta ei si a ajuns acum sa fie un model pentru tinerele si chiar femeile din Ucraina. Viata ei s-a schimbat radical in momentul in care ea. continuă pe Antena3

Cum s-a transformat in patru ani aceasta tanara. Povestea din spatele unei experiente traumatizante

Mariana Naumov este o adolescenta de 14 ani care a trecut prin multe la varsta ei si a ajuns acum sa fie un model pentru tinerele si chiar femeile din Ucraina. Viata ei s-a schimbat radical in momentul in care ea.

Andrei Placinta: Am primit patru ani si jumatate cu executare; ne mai vedem; pa, pa, baieti!

Fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei, in varsta de 23 de ani, care a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare, a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care anunta pedeapsa decisa de instanta, adaugand.

Andrei Placinta, condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru tentativa de omor, a fost transferat la Penitenciarul Timisoara

Fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei Placinta, condamnat definitiv la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor si ultraj, a fost transferat joi la.

Andrei Placinta s-a predat. Fiul senatoarei Sorina Placinta a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare

Andrei Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta,s-a predat,marti, la Timisoara, dupa ce ieri a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare. Pe 4 noiembrie, Andrei Placinta.

Andrei Placinta s-a predat. El a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare.

Andrei Placinta s-a predat la o sectie de politie din Timisoara. Urmeaza sa se stabileasca unde va fi incarcerat. ---- IPJ Vrancea ar trebui sa puna in aplicare mandatul primit de la instanta. Andrei Placinta se poate preda insa la orice sectie de politie. Citeste si: Andrei Placinta, condamnat DEFINITIV la patru ani si sase luni de inchisoare Luni, ICCJ i-a respuns recursul si a mentinut decizia de condamnare data inmartie de Curtea de Apel Bucuresti. El este acuzat de tentativa .

Ce s-a intamplat cu aceasta tanara care a mers in fiecare saptamana la solar. Parintii ei sunt devastati

Nu se gandesc ca isi pun sanatatea in pericol. Vor doar sa fie frumoase, sa fie in pas cu moda si sa atraga privirile celor din jurul lor. Lianne Gosling, o tanara de 33 de ani din Anglia facuse din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )