Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum salveaza unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri auto o zona industriala lasata in paragina

Adevărul Adevărul,
Cum salveaza unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri auto o zona industriala lasata in paragina

Una dintre zonele industriale lasate in paragina si ocupate doar de persoanele fara adapost va fi salvata de unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri pentru industria auto. Dupa ce anul trecut si-a extins prima unitate de productie, Leoni vrea sa ridice o noua fabrica pe terenul ocupat pana in urma cu cativa ani de Combinatul de Prelucrare a Lemnului. continuă pe Adevărul

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

Jaf cu medicamente in Spitalul Judetean Vaslui, unul dintre cele mai sarace din tara: sute de pastile ticsite in vestiarele unor medici acuzati si de luare de mita

ANCHETA Cutremur in Spitalul Judetean Vaslui, unul dintre cele mai sarace din tara, dupa ce ofiterii anticoruptie, la sesizarea unei paciente, au descoperit sute de medicamente ticsite in vestiarele cadrelor medicale. Trei doctori sunt acuzati si de luare de mita, avorturi ilegale si de internari fictive.

Reactia lui Ioan Neculaie, implicat in dosarul de proxenetism: Ma lasa rece scandalul (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni implicati in dosarul de proxenetism care a zguduit lumea show-bizz ului rupe tacerea. Patronul echipei de fotbal FC Brasov, Ioan Neculaie, a negat ca ar fi cheltuit 500 de mii.

Cel mai cunoscut ortoped din Moldova, acuzat ca a facut un copil cu o pacienta. Medicul Botez va fi supus unui test ADN

Profesorul universitar Paul Botez, unul dintre cei mai reputati ortopezi din Romania, va fi supus unui test AND dupa ce o fosta pacienta l-a dat in judecata pentru a recunoaste un copil conceput intr-o relatie extraconjugala.

SwissLeaks: Viorel Hrebenciuc ar fi unul dintre romanii care detineau conturi secrete in Elvetia

Liderul social-democrat Viorel Hrebenciuc a detinut conturi secrete in Geneva, la filiala uneia dintre cele mai mari banci din lume. Jurnalistii RISE Project vor prezenta numele unor personaje din politica si din.

Studiu: 66% dintre cei care calatoresc de Valentine 's Day au ales Valea Prahovei si Transilvania

Concluzia unui studiu remis azi redactiei de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru. ro arata ca 66% dintre cei care vor calatori de Valentine 's day vor alege Valea Prahovei 23%) si Transilvania 22%), in timp ce Sibiu, Sighisoara si Brasov sunt considerate cele mai romantice destinatii din Romania.

PDL, unul dintre beneficiarii sumelor platite in cadrul licentelor Microsoft - referat procurori in dosarul Elena Udrea

Partidul Democrat Liberal este unul dintre beneficiarii sumelor de bani platite in cadrul licentelor Microsoft, se arata in referatul procurorilor privind cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea.

Cand pasarile incep sa ciripeasca. Elena Udrea, TRADATA de doi dintre oamenii cei mai apropiati

In fata procurorilor DNA au ajuns si Gheorghe Stelian si Alexandru Faur, doi dintre principalii actori in relatia Udrea-Cocos. Surse judiciare sustin ca cei doi ar fi colaborat cu procurorii si ar fi facut.

Torsten Sevecke, unul dintre edilii Hamburgului: impreuna cu primarul Negoita vrem sa implementam spiritul german in Sectorul 3

Miercuri, 18 februarie, Sectorul 3 va primi o vizita importanta. La Bucuresti va sosi Torsten Sevecke, administratorul unuia dintre cele sapte sectoare care compun orasul Hamburg din Germania, respectiv sectorul.

Agentie de stiri americana: Parlamentul roman si-a dat dat acordul pentru arestarea unuia din cei mai influenti politicieni

Parlamentarii romani au aprobat solicitarea de arestare a unuia dintre cei mai influenti politicieni din ultimul deceniu, in conditiile in care acesta este acuzat de procurori de mai multe infractiuni de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )