Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum sa ai Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge inaintea altora: Acestea sunt preturile celor doua

Playtech Playtech,
Cum sa ai Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge inaintea altora: Acestea sunt preturile celor doua

QuickMobile lanseazaserviciul Shopping in avanpremiera, prin care poti beneficia primulde produse disponibile in exclusivitate in Romania. Primele gadgeturi sunt Samsung Galaxy S6 si S6 Edge. Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sunt cele mai asteptate telefoane ale momentului, dar si unelecare ne vor interesa mult anul acesta. Deocamdata, nu sunt disponibile la operatori, dar QuickMobile []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy A3 Un smartphone mid-range care nu te va dezamagi [REVIEW]

Samsung Galaxy A3 face parte din seria smartphone-urilor mid-range cu pret accesibil lansate de sud-coreeni, alaturi de GalaxyA5, ruda sa cu ecran mai mare. Dupa ce s-a confruntat cu o perioada dificila in ultimul trimestrufinanciar al lui 2014, pierzand teren in fata Apple, gigantul coreean a planuit o revenire spectaculoasa cu ajutorul modelelor Galaxy S6 [].

Samsung Galaxy S6 - adio, iPhone!

Samsung Galaxy S6 s-a lansat oficial in Romania saptamana trecuta si de azi poate fi cumparat de la unele magazine online. Urmeaza ca dispozitivul sa ajunga si la operatori. intre timp, a trecut prin mainile noastre pentru review.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )