Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum si in ce scopuri folosesc organizatiile din Romania retelele social media?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum si in ce scopuri folosesc organizatiile din Romania retelele social media?

In 2015, 74% dintre respondentii unui studiu EY Romania au declarat ca utilizeaza retelele de socializare pentru promovarea companiei si planuiesc sa le utilizeze in continuare. 21% dintre respondenti au afirmat ca utilizarea re427;elelor de. continuă pe Wall-Street Ro

Premier Capital preia restaurantele McDonald 's din Romania

Compania Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonald 's, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonald 's din Romania, cele 19 cafenele McCafe si franciza locala a McDonald 's.

Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Compania malteza Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonalds, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonalds din Romania, cele 19 cafenele.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

Vor disparea plajele salbatice din Romania?

Unele dintre plajele cele mai frumoase si salbatice din Romania, cele din Sulina, Vadu, Corbu si Sfantu Gheorghe, s-ar putea schimba la fata de anul acesta, deoarece conducerea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD) intentioneaza sa reglementeze activitatile economice care au loc in aceste zone.

McDonalds a vandut operatiunile din Romania

Grupul american McDonalds a vandut weekendul trecut operatiunile din Romania catre un francizat din Malta Premier Capital.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

Gerul din Romania trimite in somaj oameni de la mii de kilometri departare

O parte din angajatii uzinei Renault din Algeria, care utilizeaza piese auto fabricate la Mioveni, sunt in somaj tehnic de cateva zile, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Romania, care au.

Frigul din Romania i-a trimis in somaj tehnic pe angajatii de la uzina Renault din Algeria

Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic de cateva zile, din cauza lipsei pieselor si a altor elemente importate de la uzina Renault din Romania, unde temperaturile deosebit de scazute au dus la oprirea liniei de productie a pieselor destinate uzinei din Algeria pentru productia modelului Renault Symbol, informeaza surse citate de cotidianul Liberte Algerie.

Sectorul forestier din Romania este blocat. Peste 80.000 de locuri de munca sunt in pericol

Mii de reprezentanti ai asociatiilor profesionale din domeniul forestier au protestat astazi in Piata Victoriei, solicitand autoritatilor deblocarea activitatii din sectorul de profil si rezolvarea problemelor.

Anuntul facut de compania care a preluat McDonalds. Ce se va intampla cu restaurantele din Romania

McDonalds Romania, cel mai mare lant de restaurante de pe piata locala, va investi in acest an circa 25 de milioane de lei, aproape dublu fata de investitiile din anul trecut, si va deschide 7 cafenele .

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )