Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol de ziua ei: Am plans toata dimineata!

Adevărul Adevărul,
Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol de ziua ei: Am plans toata dimineata!

Gina Pistol a implinit 40 de ani. Prezentatoarea a fost surprinsa de Smiley inca de dimineata cu cea mai frumoasa surpriza din viata ei. continuă pe Adevărul

Gina Pistol, in lacrimi chiar azi, de ziua ei. Ce a patit iubita lui Smiley

Gina Pistol anivereseaza azi, 9 decembrie, varsta de 40 de ani. Aceasta a inceput ziua speciala cum nu se poate mai bine, Smiley facandu-i o surpriza atat de frumoasa, incat a fost emotinata pana la lacrimi. Gina Pistol, in lacrimi chiar azi, de ziua ei Gina Pistol nu a uitat sa le povesteasca momentul si .

Smiley, surpriza de proportii pentru Gina Pistol, chiar de ziua ei de nastere. Prezentatoarea de la Chefi la Cutite a inceput sa planga (FOTO VIDEO)

Gina Pistol isi serbeaza astazi ziua de nastere, implinit frumoasa varsta de 40 de ani. Smiley a fost prompt si a surprins-o pe iubita lui chiar la prima ora a diminetii, cu un gest extrem de romantic.

Ce gest a facut Gina Pistol pentru copilul ei. Fanii s-au emotionat cand au vazut asta

Gina Pistol si Smiley se pregatesc intenst pentru viitorul bebelus. Deja s-au apucat sa amenajeze viitoare camera a micutei, iar Gina Pistol a mers la cumparaturi. Printre multele lucruri cumparate, Gina spune ca i-ar fi cumparat un prim cadou de bun venit micutei. Gina Pistol, o viitoare mamica fericita Fericita la culme, vedeta a decis .

Cine va prezenta Asia Express sezonul 4. Surprize mari, Gina Pistol va fi inlocuita

Asia Express continua cu cel de-al patrulea sezon. Producatorii emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1 sunt in discutii avansate pentru noul sezon, insa din cauza pandemiei planurile se modifica de la o zi la alta. Cine va prezenta Asia Express sezonul 4 Pe langa problemele care se stiu deja si care tin de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )