Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum va vota PMP cererile de arestare a Elenei Udrea

România Liberă România Liberă,
Cum va vota PMP cererile de arestare a Elenei Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, duminica, in cadrul congresului PMP, ca parlamentarii PMP vor vota in Parlament pentru inceperea urmaririi penale. El a afirmat ca spera ca Elena Udrea sa-si poata dovedi nevinovatia in instanta, informeaza Mediafa . continuă pe România Liberă

Cum va vota PMP cererea de arestare a Elenei Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, duminica, in cadrul congresului PMP, ca parlamentarii PMP vor vota in Parlament pentru inceperea urmaririi penale. El a afirmat ca spera ca Elena Udrea sa-si poata dovedi nevinovatia in instanta, informeaza Mediafa .

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva arestarii preventive a Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat, duminica, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in cazul acesteia,.

Cererile de arestare a Elenei Udrea, discutate luni

Cererile de arestare pentru Elena Udrea vor fi discutate luni. Stire in curs de actualizare.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Deputatii decid luni daca o dau pe Elena Udrea pe mana procurorilor. Prima cerere de arestare in dosarul Microsoft va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor luni dupa-amiaza la ora 18. 00, a decis.

Cererea de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, analizata luni de deputatii juristi

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv.

UPDATE. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea va fi discutata luni in Camera Deputatilor

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nanaa Elenei Udrea, afla duminica daca va fi arestat

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea afla duminica daca va fi arestat. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discuti propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a acestuia in Gala Bute.

Arestarea Elenei Udrea, discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea este discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica. Directia Nationala Anticoruptie a cerut Camerei Deputatilor doua avize pentru arestarea p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )