Libnet.ro
UNICEF

11:00

Arestarea Elenei Udrea, discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica

Antena3 Antena3,
Arestarea Elenei Udrea, discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea este discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica. Directia Nationala Anticoruptie a cerut Camerei Deputatilor doua avize pentru arestarea p. continuă pe Antena3

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazulElenei Udrea in dosarul Gala Bute, relateazaB1 TV. Au fost 20 voturi pentr.

Camera Deputatilor voteaza, joi, arestarea Elenei Udrea

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

Probe ZDROBITOARE impotriva Elenei Udrea: circuitul banilor in conturi, interceptari si denunturi

Probele in baza carora DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea ar fi reprezentate de circuitul banilor in conturi, de interceptari si de denunturi in dosarul in care este acuzata ca a luat mita 500. 000 de euro, noua infractiune de care este acuzata fosta candidata la presedintia Romaniei.

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Votul pentru arestarea ei va avea loc luni

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va analiza maine, in regim de urgenta, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a favoritei fostului presedinte Traian.

Prima cerere de arestare a Elenei Udrea va fi discutata in Parlament, luni, la ora 18.00

Deputatii decid luni daca o dau pe Elena Udrea pe mana procurorilor. Prima cerere de arestare in dosarul Microsoft va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor luni dupa-amiaza la ora 18. 00, a decis.

UPDATE. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea va fi discutata luni in Camera Deputatilor

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

Cererea de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft, analizata luni de deputatii juristi

Cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatei Elena Udrea, in dosarul Microsoft, va fi dezbatuta, luni, de catre deputatii juristi, informeaza B1 Tv.

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat

ACTUALIZARE 18:15 Tribunalul Bucuresti a decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a omului de afaceri Tudor Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, fost consilier in Ministerul Turismului, retinut anterior de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, transmit surse din presa.

Fostul consilier al Elenei Udrea, din nou la DNA. Stefan Lungu este acuzat in dosarul Gala Bute ca zeciuia banii ministerului condus de Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier personal al Elenei Udrea pe vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, a mers astazi din nou la procurorii anticoruptie. Lungu era omul de incredere al Elenei Udrea si, spun procurorii, obisnuia sa perceapa 10% din valoarea unor contracte prin intermediul unor firme pe care le controla.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )