Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum se voteaza corect, in primul tur al alegerilor prezidentiale

B1 B1,
Cum se voteaza corect, in primul tur al alegerilor prezidentiale

Romanii sunt chemati duminica la urne sa aleaga noul presedinte al tarii. Pot sa voteze la primul tur de scrutin cetatenii romani care au implinit 18 ani, inclusiv cei care devin azi majori, cu domiciliul. continuă pe B1

Peste 20.000 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota in primul tur al alegerilor prezidentiale

Peste 20. 000 de persoane din cele 30. 000 de persoane incarcerate si-au exprimat dorinta de a vota cu prilejul alegerilor prezidentiale din acest an. Acestia au depus deja cereri in acest sens.

Sondaj SOCIOPOL. Cu cine vor vota romanii in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Rezultatele sondajului realizat de SOCIOPOL arata ca 48,7% dintre romani l-ar vota pe Victor Ponta in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce 40% ar opta pentru Klaus Iohannis.

VIDEO Victor Ponta, prima declaratie dupa primul tur la prezidentiale: Vedeti, la Paris daca nu se fraudeaza, se face coada / Am privit cu scarba prezenta lui Blaga, Ungureanu, in sediul USL, alaturi de Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, in prima reactie dupa turul I al alegerilor prezidentiale, ca a privit cu scarba la prezenta lui Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu, alaturi de Klaus Iohannis, in sediul USL si a sustinut ca in strainatate s-au format cozi la sectiile de votare deoarece nu s-a mai fraudat, ca in 2009.

Basescu va discuta cu serviciile dupa primul tur pentru ca au sarit calul

Cativa oameni, din conducerea serviciilor, care neprivind la interesul de neutralitate al serviciului, la prestigiul Serviciului, au sarit calul, a declarat presedintele Traian Basescu, acesta dand asigurari ca luni, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale va discuta cu aceste servicii.

Traian Basescu: Serviciile se implica in campania electorala, voi avea o discutie luni, dupa primul tur

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca serviciile secrete se implica in campania electorala si a avertizat ca nu va pleca de la Cotroceni pana nu va clarifica acest lucru, urmand sa aiba o discutie cu conducerea acestora luni, dupa primul tur ala alegerilor prezidentiale.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale. Primul tur. Ies sau nu romanii la vot?

Biroul Electoral Central BEC) va prezenta pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. 30, statistici cu prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014.

Afla de la Antena 3 tot ce se intampla in ziua alegerilor prezidentiale

Romanii vor iesi la vot duminica, 2 noiembrie, pentru a-si alege presedintele, pentru a il alege pe primul roman, iar Antena 3 va oferi la minut toate informatiile despre ceea ce se intampla in cea mai.

Gheorghe Funar: Piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci. Sunt convins ca voi castiga din primul tur

Candidatul la Presedintie Gheorghe Funar se declara un haiduc stiintific si spune ca este sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din primul tur. Eu sunt convins ca ma ajuta bunul Dumnezeu si.

Carti de identitate, eliberate si in ziua alegerilor prezidentiale 2014

Serviciul de Evidenta a Populatiei Olt si-a modificat programul de lucru cu publicul in preziua si in ziua alegerilor prezidentiale 2014 de duminica - 2 noiembrie. Modificarile au survenit in contextul scrutinului anterior mentionat. Astfel, persoanele cu carti de identitate expirate sau care si-au pierdut aceste documente si doresc sa voteze duminica sunt asteptati la ghiseele institutiei.

VIDEO Istoria alegerilor prezidentiale. 2004-2009, marile victorii ale lui Traian Basescu

Ultimul episod al campaniei Alegerile noastre este dedicat alegerilor prezidentiale din 2004 si 2009, cand Basescu a castigat la mustata in fata lui Adrian Nastase, respectiv Mircea Geoana, candidati PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )