Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai. Prognoza meteo pentru urmatoarele luni

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai. Prognoza meteo pentru urmatoarele luni

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a facut publica prognoza meteo pentru urmatoarele luni. Temperaturile vor scadea in aprilie fata de cele inregistrate in. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua luni: Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai/ Temperaturile vor scadea in aprilie

Temperaturile vor scadea in aprilie fata de cele inregistrate in aceste zile, in timp ce luna mai va fi una ploioasa in mare parte a tarii, a declarat vineri directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, potrivit Mediafax.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea va fi predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa si calda in urmatoarele zile, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, si local in celelalte regiuni.

Stelian Tanase vrea, din nou, mai multi bani pentru TVR.

Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat pentru Mediafax, ca TVR este in pericol sa intre in incapacitate de plata chiar in acest an si ca salvarea televiziunii este in mainile Guvernului si ale liderilor politici. Televiziunea publica este in pericol. Nefiind in acest an pe agenda celor care decid, a politicienilor importanti care sunt confiscati de doua campanii electorale, situatia televiziunii s-ar putea sa nu fie rezolvata, ba dimpotriva sa se agraveze, spune .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )