Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cumnatul premierului, Iulian Hertanu, va fi cercetat in continuare in arest

Adevărul Adevărul,
Cumnatul premierului, Iulian Hertanu, va fi cercetat in continuare in arest

Iulian Hertanu,cumnatul premierului Victor Ponta, va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, marti, propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Cumnatul lui Ponta, inca 30 de zile de arest preventiv

Cumnatul premierului, Iulian Hertanu, cercetat penal intr-un dosar legat de fraudarea fondurilor europene, va sta inca 30 de zile in arest preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis propunerea DNA de prelungire a masurii arestului, potrivit Hotnews.

Inalta Curte a prelungit cu 30 de zile masura arestului preventiv pentru Iulian Hertanu, cumnatul premierului Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti propunerea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, cercetat penal intr-un dosar legat de fraudarea unui contract finantat din fonduri europene, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

inca 30 de zile de AREST pentru cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, va ramane inchis inca o luna, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, marti, propunerea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii.

Masura arestului prevenitiv in cazul lui Iulian Hertanu, prelungita cu inca 30 de zile

Arestul preventiv in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost prelungit mrti de magistratii Curtii Supreme cu inca 30 de zile, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva. Astfel,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )