Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un cunoscut lider PNL din Romania a fost gasit mort in cada de catre soferul lui

Antena3 Antena3,
Un cunoscut lider PNL din Romania a fost gasit mort in cada de catre soferul lui

Dorin Filip, primarul orasului Rovinari, a murit, sambata dimineata, in timp ce se afla la Tulcea, pentru a participa la o intalnire cu mai multi oficiali din tara, scrie Impact in Gorj. Dorin Filip,. continuă pe Antena3

Primarul municipiului Rovinari a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari, Dorin Filip, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, informeaza Mediafax. Politistii au fost sesizati sambata, in jurul orei 9:00, ca primarul din.

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort in nordul Muntilor Ciucas

Barbatul cazut cu planorul a fost gasit mort vineri dupa-amiaza in nordul Muntilor Ciucas, informeaza B1 TV. Nu pot confirma 100%. Am inteles de la ISU Brasov ca epava avionului si pilotul s-au gasit in.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Cascadorul din filmul Transformers, gasit MORT intr-un hotel

Faimosul cascador al Hollywoodului, care a aparut in seria Transformers, Shawn Robinson, a fost gasit mort intr-un hotel din New Orleans, la inceputul lunii august. Legistul va dezvalui cauza mortii dupa ce va avea rezultatele analizei toxicologice.

Fratele cantaretei Anca Badiu a fost gasit mort in Spania, unde se afla in vacanta

Fratele cantaretei Anca Badiu a murti in timpul vacantei pe care o petrecea in Spania. Circumstantele in care s-a petrecut tragicul incident nu sunt cunoscute inca. in urma cu doar cateva zile, Mircea.

Primarul din Rovinari, gasit mort intr-o camera de hotel. Ipotezele anchetatorilor

Primarul din Rovinari, din judetul Gorj, Dorin Filip, a fost gasit mort, sambata dimineata, intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, relateaza Mediafax. El era la o intalnire a edililor din toata tara.

Informatii contradictorii in cazul planorului disparut: Nu exista o confirmare oficiala a faptului ca planorul disparut joi a fost gasit (VIDEO)

Informatii contradictori ies la suprafata in cazul planorului disparut joi dupa ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din Brasov, informeaza B1 TV. Desi existau anunturi ca pilotul a fost gasit decedat in.

Caldura din Romania nu se compara insa cu infernul din Orientul Mijlociu: Temperaturile au depasit frecvent 70 de grade Celsius (VIDEO)

Romania se topeste la 37 de grade. Meteorologii au emis cod galbend e canicula pentru 31 de judete, valabil pentru zilele joi si vineri. Detalii AICI) Caldura din Romania nu se compara insa cu infernul din.

Cum sa imi promovez serviciile de coaching pe piata din Romania

Ioana, Bucuresti, life coach: Cum pot sa imi promovez serviciile de life coaching si coaching pentru relatii pe o piata precum cea din Romania, care nu stie despre aceste servicii? .

Un planor a DISPARUT in judetul Brasov. Pilotul aparatului de zbor, gasit MORT

Un planor a fost dat disparut, joi dupa-amiaza, in judetul Brasov. Astfel, operatiunea de cautare este facuta atat in Brasov cat si in Prahova, informeaza observatorulph. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )