Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un cunoscut medic din Iasi a fost prins in flagrant luand mita 5.000 de lei de la un pacient

B1 B1,
Un cunoscut medic din Iasi a fost prins in flagrant luand mita 5.000 de lei de la un pacient

Un cunoscut medic din Iasi a fost retinut de procurori in urma unui flagrant sub acuzatia de luare de mita. Potrivit anchetatorilor, doctorul ii ceruse unui pacient cinci mii de lei pentru o operatie. in urma. continuă pe B1

Cel mai cunoscut medic ortoped din zona Moldovei, Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita

Cel mai cunoscut medic chirurg ortoped din zona Moldoei, Paul Botez, seful sectiei de Ortopedie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, a fost retinut de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce ieri dupa-amiaza a fost prins in flagrant in timp de lua mita.

Un barbat a fost prins pe autostrada Bucuresti-Pitesti in timp ce conducea cu 220 kilometri pe ora

Un barbat din Bucuresti a fost prins, marti, de politisti, in timp ce conducea cu 220 kiloemtri pe ora pe autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit unui comunicat al Politiei Romane. Politistii se aflau.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, scrie Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri seara, .

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, transmite Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri .

Un membru al CGMB si un consilier judetean din Iasi, gasiti INCOMPATIBILI de catre ANI.

Un consilier general in cadrul CGMB si un consilier judetean din Iasi au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate ANI), potrivit unui comunicat postat pe site-ul institutiei. Cei doi sunt Cosmin Gabriel Pirvu, membru al Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), si Dinu Apavaloaei, membru al la Consiliului Judetean Iasi. Potrivit ANI, Pirvu s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 5 mai 2010 - 2 mai 2011, intrucat a exercitat, simultan, functia de .

Atentatorul de la Facultatea de Electronica din Iasi, expertizat psihiatric. ...

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Facultatea de Electronica din Iasi a fost supus, joi, unei prime expertize psihiatrice la Spitalul Socola, unul din membrii comisiei de expertizare sustinand ca mai sunt necesare alte doua examinari pentru a stabili daca pacientul a avut discernamant, informeaza Mediafax. Oliver Stan, internat marti seara la Spitalul de Psihiatrie Socola, a fost supus, joi, unei prime expertize psihiatrice, din comisia de examinare facand parte doi psihiatri, un .

Marturiile studentului-erou de la Universitatea din Iasi: Nu ma tem pentru ce a fost. Vreau sa uit

Nu ma tem pentru ce a fost; am crezut ca e o gluma, a afirmat Marian Platonov, studentul basarabean al Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi care l-a impiedicat pe Oliver Stan sa detoneze o bomba.

Jaf la o casa de amanet din Iasi: Hotii au furat o caseta cu bani si bijuterii

O casa de amanet din Iasi a fost jefuita, in cursul noptii de marti spre miercuri. Hotii au furat o caseta de valori in care se aflau circa 4. 000 de lei si bijuterii din aur. O angajata a gasit usa.

Maior: Atentatul de la Universitatea din Iasi, greu de prevenit

Atentatul de la Universitatea din Iasi era foarte greu de prevenit, fiindca autorul este un lup singuratic, a declarat, ieri, George Maior, seful Serviciului Roman de Informatii, conform RTV.

Medicul din Iasi retinut de procurori pentru luare de mita, cercetat in libertate

Medicul din Iasi, retinut de procurori dupa ce acestia au gasit teancuri de bani in biroul sau, va fi cercetat in libertate. Judecatorii de la Tribunalul Iasi au respins propunerea de arestare preventiva.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )