Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cupa Mondiala-Top 10: Lucruri pe care trebuie sa le stii daca nu esti microbist

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala-Top 10: Lucruri pe care trebuie sa le stii daca nu esti microbist

Milioane de fani din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura startul Cupei Mondiale. Pasionatii stiu totul despre fotbal. Daca nu ai habar ce este Cupa Mondiala s ice inseamna ea pentru fontal si fotbalisti, atunci acest material este numai bun pentru tine. continuă pe România Liberă

Top 10: Vedetele Cupei Mondiale 2014

Putin peste 48 de ore ne despart de cel mai important turneu de fotbal-Cupa Mondiala. Messi, Ronaldo sau Diego Costa sunt doar cativa dintre jucatorii de la care fanii asteapta executii de mare finete dar si inspiratie. Pentru ca miza este Cupa Mondiala- cel mai ravnit trofeu din fotbalul mondial.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre decizia fara precedent a Bancii Centrale Europene

Banca Centrala Europeana BCE) a decis joi sa introduca, pentru prima data in istorie, dobanzi negative la depozitele overnight, solicitand astfel dobanda bancilor care vor sa isi tina banii in depozitele BCE. Masura este menita sa convinga bancile sa acorde imprumuturi catre populatie si catre firmele aflate in cautarea unei finantari.

Ionut Lupescu face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza partidele de la Cupa Mondiala

Fostul international Ionut Lupescu, in prezent director tehnic in cadrul UEFA, face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza toate cele 64 de partide de la Cupa Mondiala gazduita de Brazilia in.

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a trebuit sa faca o declaratie in care sa reafirme ca tara sa este gata atat pe teren cat si in afara acestuia sa gazduiasca in conditii optime Cupa Mondiala de Fotbal 2014, care incepe joi si tine pana pe 13 iulie. Cuvintele sale sunt asemantoare cu cele pe care Vladimir Putin a fost fortat sa le spuna din partea Rusiei, inainte de Jocurile Olimpice de la Sochi, atunci cand presa straina, la fel ca si acum in cazul Braziliei, incearca sa denigreze tarile din afara cartelului organizatoare ale unor competitii mondiale de anvergura.

Reus nu va juca la Cupa Mondiala, dar a decis unde va evolua in sezonul viitor

Oficialii Borussiei Dortmund au anuntat ca germanul Marco Reus, care nu va juca la Cupa Mondiala din cauza unei accidentari, va imbraca si in sezonul viitor tricoul echipei lui Jurgen Kloop.

Vrei sa-ti cumperi masina la mana a doua? 10 lucruri de care trebuie sa tii cont ca sa nu fii pacalit

Clujeanul Victor Miron a creat un site numit verificmasina. ro care ii sfatuieste pe cei care vor sa-si cumpere masini second hand la ce anume sa se uite cand fac o astfel de achizitie si sa nu fie pacaliti.

Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste o Cupa Mondiala de Fotbal. Iata cateva lucruri interesante despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala de fotbal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )