Libnet.ro
UNICEF

17:30

Reus nu va juca la Cupa Mondiala, dar a decis unde va evolua in sezonul viitor

Adevărul Adevărul,
Reus nu va juca la Cupa Mondiala, dar a decis unde va evolua in sezonul viitor

Oficialii Borussiei Dortmund au anuntat ca germanul Marco Reus, care nu va juca la Cupa Mondiala din cauza unei accidentari, va imbraca si in sezonul viitor tricoul echipei lui Jurgen Kloop. continuă pe Adevărul

Echipa nationala a Camerunului va participa la Cupa Mondiala dupa ce jucatorii au ajuns la un consens cu federatia de fotbal din tara lor

Jucatorii nationalei Camerunului, au decis sa zboare in aceasta noapte spre America de Sud pentru participarea la Cupa Mondiala, dupa ce anterior au refuzat sa paraseasca capitala Yaounde din cauza unor probleme financiare, informeaza AFP.

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala, pentru ca Selecao sa isi poata lua revansa pentru infrangerea din 1950. in urma cu 64 de ani, Brazilia era marea favorita a Cupei Mondiale pe.

Italia propune doua guri de foc teribile pentru Cupa Mondiala

Cu sase zile inaintea debutului la Cupa Mondiala impotriva Angliei, echipa Italiei si-a reglat tirul intr-un amical cu Fluminense, fosta campioana a Braziliei, in care cei doi atacanti au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Schimbari de ultim moment in loturile Columbiei si Ecuadorului pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, si cel al Ecuadorului, Reinaldo Rueda, au fost obligati sa faca schimbari de ultim moment in loturile pentru Cupa Mondiala, din cauza unor accidentari. Astfel, in.

Ionut Lupescu face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza partidele de la Cupa Mondiala

Fostul international Ionut Lupescu, in prezent director tehnic in cadrul UEFA, face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza toate cele 64 de partide de la Cupa Mondiala gazduita de Brazilia in.

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala.

Nationala Argentinei a ajuns in Brazilia, pentru Cupa Mondiala. Masuri speciale la aeroport!

Prima reprezentativa a Argentinei a ajuns, luni seara, la Belo Horizonte, Brazilia, acolo unde va avea baza de pregatire pe parcursul Cupei Mondiale. Messi si compatriotii sai au fost ridicati cu un autocar, direct de pe pista aeroportului, fiind luate masuri speciale pentru primirea lotului argentinian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )