Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nationala Argentinei a ajuns in Brazilia, pentru Cupa Mondiala. Masuri speciale la aeroport!

România Liberă România Liberă,
Nationala Argentinei a ajuns in Brazilia, pentru Cupa Mondiala. Masuri speciale la aeroport!

Prima reprezentativa a Argentinei a ajuns, luni seara, la Belo Horizonte, Brazilia, acolo unde va avea baza de pregatire pe parcursul Cupei Mondiale. Messi si compatriotii sai au fost ridicati cu un autocar, direct de pe pista aeroportului, fiind luate masuri speciale pentru primirea lotului argentinian. continuă pe România Liberă

Schimbari de ultim moment in loturile Columbiei si Ecuadorului pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, si cel al Ecuadorului, Reinaldo Rueda, au fost obligati sa faca schimbari de ultim moment in loturile pentru Cupa Mondiala, din cauza unor accidentari. Astfel, in.

Italia propune doua guri de foc teribile pentru Cupa Mondiala

Cu sase zile inaintea debutului la Cupa Mondiala impotriva Angliei, echipa Italiei si-a reglat tirul intr-un amical cu Fluminense, fosta campioana a Braziliei, in care cei doi atacanti au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Top 5 aplicatii pentru Cupa Mondiala 2014

Mai sunt cateva zile pana pe 12 iunie, ziua in care incepe Campionatul Mondial, cel mai asteptat eveniment sportiv al anului. Dar, cu zeci de meciuri jucate in patru saptamani in 12 orase, sa-ti urmaresti echipa si jucatorii favoriti nu este o sarcina destul de usoara.

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala, pentru ca Selecao sa isi poata lua revansa pentru infrangerea din 1950. in urma cu 64 de ani, Brazilia era marea favorita a Cupei Mondiale pe.

Germania primeste o lovitura grea: un jucator de baza s-a accidentat si a iesit din lotul pentru Cupa Mondiala

Germania a castigat cu 6-1 amicalul cu Armenia, dar a platit scump acest succes, pentru ca a pierdut un jucator titular.

Dani Alves vrea sa castige Cupa Mondiala cu Brazilia, intr-o finala cu Argentina

Dani Alves, fundasul nationalei Braziliei, a declarat ca isi doreste sa fie campion mondial dupa o finala in care tara sa sa invinga nationala Argentinei.

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala.

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Echipa nationala a Camerunului va participa la Cupa Mondiala dupa ce jucatorii au ajuns la un consens cu federatia de fotbal din tara lor

Jucatorii nationalei Camerunului, au decis sa zboare in aceasta noapte spre America de Sud pentru participarea la Cupa Mondiala, dupa ce anterior au refuzat sa paraseasca capitala Yaounde din cauza unor probleme financiare, informeaza AFP.

Fostul fotbalist Pele spune ca ar prefera o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Fostul fotbalist Pele spera ca finala CM 2014 sa fie o confruntare intre Brazilia siUruguay, pentru ca selectionata tarii sale sa aiba dreptul la o revansa dupa finala pierduta in 1950, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )