Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dani Alves vrea sa castige Cupa Mondiala cu Brazilia, intr-o finala cu Argentina

România Liberă România Liberă,
Dani Alves vrea sa castige Cupa Mondiala cu Brazilia, intr-o finala cu Argentina

Dani Alves, fundasul nationalei Braziliei, a declarat ca isi doreste sa fie campion mondial dupa o finala in care tara sa sa invinga nationala Argentinei. continuă pe România Liberă

Telex CM 2014: Dani Alves vrea armistitiu pe perioada CM

Jucatorii brazilieni nu puteau ramane fara reactie in urma numeroaselor manifestatii din tara natala, multe indreptate chiar impotriva turneului final. Fundasul Barcelonei, Dani Alves 31 de ani), ar vrea insa ca aceste miscari de protest sa fie suspendate in perioada CM.

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala, pentru ca Selecao sa isi poata lua revansa pentru infrangerea din 1950. in urma cu 64 de ani, Brazilia era marea favorita a Cupei Mondiale pe.

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala.

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

Ionut Lupescu face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza partidele de la Cupa Mondiala

Fostul international Ionut Lupescu, in prezent director tehnic in cadrul UEFA, face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza toate cele 64 de partide de la Cupa Mondiala gazduita de Brazilia in.

Italia propune doua guri de foc teribile pentru Cupa Mondiala

Cu sase zile inaintea debutului la Cupa Mondiala impotriva Angliei, echipa Italiei si-a reglat tirul intr-un amical cu Fluminense, fosta campioana a Braziliei, in care cei doi atacanti au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Schimbari de ultim moment in loturile Columbiei si Ecuadorului pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, si cel al Ecuadorului, Reinaldo Rueda, au fost obligati sa faca schimbari de ultim moment in loturile pentru Cupa Mondiala, din cauza unor accidentari. Astfel, in.

Reus nu va juca la Cupa Mondiala, dar a decis unde va evolua in sezonul viitor

Oficialii Borussiei Dortmund au anuntat ca germanul Marco Reus, care nu va juca la Cupa Mondiala din cauza unei accidentari, va imbraca si in sezonul viitor tricoul echipei lui Jurgen Kloop.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )