Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cupa Romaniei va fi expusa la Ploiesti. Fanii se pot fotografia cu trofeul

Adevărul Adevărul,
Cupa Romaniei va fi expusa la Ploiesti. Fanii se pot fotografia cu trofeul

Cupa Romaniei, castigata de catre FC Petrolul Ploiesti va fi expusa publicului, incepand de vineri, 7 iunie, de la ora 12. continuă pe Adevărul

Jeremy Bokila, marcatorul care i-a adus echipei Petrolul Cupa Romaniei: Golul e in sangele meu!

Petrolul Ploiesti a cucerit Cupa Romaniei dupa ce a invins sambata CFR Cluj cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Jeremy Bokila.

Antrenorul echipei care a cucerit Cupa Romaniei nu se simte apreciat. Cosmin Contra vrea sa ia o pauza de fotbal

Petrolul Ploiesti a cucerit Cupa Romaniei dupa ce a invins sambata CFR Cluj cu scorul de 1-0. in ciuda acestei performante, tehnicianul formatiei castigatoare, Cosmin Contra, se simte neapreciat de catre oamenii din lumea fotbalului.

Ce se intampla cu Eugen Trica la CFR dupa ce clujenii au pierdut Cupa Romaniei in fata lui Petrolul Ploiesti

Finala Cupei Romaniei in care CFR Cluj a fost invinsa de Petrolul Ploiesti nu pare sa il afecteze pe Eugen Trica, ocupantul bancii tehnice a echipei feroviarilor.

Petrolul, clubul care a castigat Cupa Romaniei, s-a nascut la Bucuresti. Cand a ajuns la Ploiesti si de ce a avut un lup pe prima sigla a echipei

Adevarul prezinta cele mai importante reperele ale clubului, care a cucerit a 75-a editie a Cupei Romaniei, dupa o finala cu CFR Cluj, scor 1-0.

Petrolul se desparte de perla campionatului romanesc: omul care a trimis Cupa Romaniei la Ploiesti va fi vandut pe o suma colosala pentru Liga I

Cu 31 de aparitii si 16 goluri, Jeremy Bokila 24 de ani) a fost al doilea marcator din primul esalon, dupa Raul Rusescu 21 de goluri). Chiar daca a fost dorit de Steaua, varful congolez va pleca in strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )