Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un cuplu din Marea Britanie a renuntat la joburi pentru a naviga in jurul lumii alaturi de pisica Georgie

B1 B1,
Un cuplu din Marea Britanie a renuntat la joburi pentru a naviga in jurul lumii alaturi de pisica Georgie

Un cuplu de tineri din Marea Britanie si-a dat agoniseala pe calatorii in jurul lumii alaturi de pisica lor. Cei doi si-a vandut toate bunurile si au pornit in calatoria vietii lor pe 12 august 2011. Matt si. continuă pe B1

Un profesor roman din Marea Britanie a fost desemnat profesorul anului de catre o academie care promoveaza in scoli cadre didactice specializate (FOTO)

Un profesor roman din Marea Britanie a primit titlul de profesorul anului la Londra. Gabriel Chelaru a primit acest titlu din partea JC Academy, o agentie britanica care livreaza unitatilor de invatamant.

O celebra prezentatoare din Marea Britanie a murit la 38 de ani

Tristete in Marea Britanie. A murit prezentatoarea tv, Michelle Watt, fiica legendarului boxer Jim Watt, la doar 38 de ani.

Experti in tatuaje din Marea Britanie vor restaura operele de arta ale Vaticanului

Vaticanul a angajat o echipa de experti in tatuaje britanici pentru a restaura si a curata cu ajutorul laserului unele dintre cele mai pretioase sculpturi si picturi aflate in cladirile sale, informeaza Daily.

David Cameron: Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un numar mare de britanici printre victimele atentatului din Tunisia

Premierul britanic anunta ca Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia. Au fost asasinati niste turisti.

CE infiinteaza o echipa speciala pentru relatiile cu Marea Britanie, pana cand decide daca ramane membra UE

Comisia Europeana a trimis un semnal politic puternic Londrei, infiintand o echipa speciala care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie pana la referendumul acesteia privind apartenenta la UE.

Ministrul francez al Economiei: Marea Britanie nu poate cere o Europa a la carte. A crea mai multa simplificare pentru un singur stat membru inseamna dezmembrarea UE

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, a declarat ca Marea Britanie nu se poate astepta sa profite de beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana si sa nu suporte niciun risc care vine odata cu acest.

Comisia Europeana infiinteaza o echipa care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie

Comisia Europeana a trimis un semnal politic puternic Londrei, infiintand o echipa speciala care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie pana la referendumul acesteia privind apartenenta la UE, relateaza.

Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z au fost detronati! Daca pana acum ei ocupau primul loc al topului celor mai bine platite cupluri din intreaga lume, pozitia fruntasa in clasament este mai nou ocupata de Taylor Swift si Calvin Harris! .

Cel mai nou cuplu din showbiz? Cu ce super vedeta se iubeste fostul sot al lui Gwyneth Paltrow

Dupa despartirea de Gwyneth Paltrow, cu care a ramas in relatii de prietenie, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, sare din floare in floare. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Jennifer Lawrence, s-ar parea ca, mai nou, artistul se iubeste cu o alta super vedeta, una dintre cele mai dorite femei din lume.

Rusia, Franta si Marea Britanie, ALIANTA in cosmos. Cati sateliti vor pune pe orbita cu capsule Soiuz

Agentia Federala Spatiala Rusa Roscosmos) a semnat un contract cu societatile franceza Arianespace si britanica OneWeb pentru efectuarea a 21 de misiuni de instalare pe orbita a 672 de sateliti cu ajutorul capsulelor de tip Soiuz.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )