Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cuptorul pe patru roti va schimba modul in care este livrata pizza

Playtech Playtech,
Cuptorul pe patru roti va schimba modul in care este livrata pizza

Cei de la Dominos gasesc mereu moduri inovatoare prin care sa livreze pizza clientilor lor, iar acum lanseaza o masina echipata cu propriul sau cuptor, pentru a mentine calda incarcatura pretioasa. Dominos Pizza a testat livrarea prin drone, le-a permis clientilor sa comande cu ajutorul emoticoanelor, iar acum doreste sa revolutioneze industria prin lansarea unei [] Cuptorul pe patru roti va schimba modul in care este livrata pizza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente?

Nexus 5X si Nexus 6P sunt primele smartphone-uri Nexus cu cititor de amprente, motiv pentru care trebuia testate in comparatie cu noul iPhone 6S. Daca aveti o fascinatie pentru nivelul de securitate oferit de un cititor de amprenta, la ora actuala aveti foarte multe optiuni cand vine vorba de smartphone-uri pe care le puteti achizitiona. [] Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Turneul Campioanelor: Comparatie intre Simona Halep si cele 7 adversare. Care este grupa mortii!

Turneul Campioanelor 2015, care se desfasoara pentru al doilea an la Singapore, aduce o noua premiera pentru tenisul romanesc. Simona Halep va fi prima reprezentanta a Romaniei care va porni ca favorita numarul 1 in competitia de final de sezon.

Vremea se mentine rece. Care este prognoza meteo pentru joi si vineri

Meteorologii au anuntat ca, joi, vremea va fi usor mai rece decat este normal pentru aceasta perioada a anului, in regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va avea innorari si local, indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea, va ploua. Pe crestele montane, izolat si trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Care este cea mai mare nemultumire a barbatilor casatoriti?

Daca nu exista o femeie care sa ii critice, sunt barbatii in continuare prosti? Barbatii gasesc aceasta gluma mai amuzanta decat femeile, deoarece reuseste sa redea cea mai mare nemultumire pe care o au acestia intr-o casnicie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )