Libnet.ro
UNICEF

11:00

Curs valutar 19 august. Cat a ajuns sa coste un euro

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 19 august. Cat a ajuns sa coste un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, miercuri, moneda euro la 4. 4305 lei, in crestere cu 0,70 bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 4. 0137 lei, in crestere cu 17 bani fata de sedinta precedenta. continuă pe România Liberă

Curs valutar 17 august. Cat costa un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, luni, moneda euro la 4. 4269 lei, in crestere cu 45 bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 3. 9886 lei, in crestere cu 24 bani fata de sedinta precedenta.

Curs valutar 18 august. Cum a evoluat moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, marti, moneda euro la 4. 4235 lei, in scadere cu 34 bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 3. 9967 lei, in crestere cu 81 bani fata de sedinta precedenta.

Curs valutar la banci. Leul scade in fata principalelor valute de schimb

Curs valutar BNR licitat astazi anunta o scadere a monedei nationale in fata euro, a dolarului american si a francului elvetian.

19 august in istorie: Romanii au inceput ofensiva la Marasesti. Gorbaciov a fost arestat la Moscova

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 19 august .

HOROSCOP 19 august: Berbecii simt noi fiori. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 19 august. Balantele si sagetatorii lucreaza alaturi de persoane dragi pentru atingerea unor obiective comune, iar scorpionii si fecioarele au oportunitati excelente.

Curs valutar la banci. Leul creste in fata euro si scade in fata dolarului

Curs valutar BNR de azi anunta o crestere a leului in fata monedei europene si o scadere fata de dolarul american si francul elvetian.

Horoscop zilnic, 19 august 2015. Racii cauta cearta cu lumanarea

Horoscop zilnic, 19 august 2015. Nativii din Berbec castiga o suma de bani, Racii nu reusesc sa-si impuna parerile, desi sunt extrem de vehementi, iar Pestii prefera sa amane rezolvarea problemelor sentimentale.

Dinamo Bucuresti vine la Calarasi pe 19 august. Echipa din Liga I, meci amical cu Dunarea

Dinamo Bucuresti, echipa aflata pe primul loc in Liga I, vine la Calarasi pentru un meci amical cu Dunarea. Miercuri, 19 august, va avea loc pe stadionul orasului, incepand cu ora 18. 00, partida cu cainii rosii.

Cum a ajuns sa coste arul de teren la Colibita si 6000 de euro. Marea de la munte nu are utilitati, dar isi vinde scump privelistea

Desi se face turism de ani de zile la Colibita, cu si fara acte, nu s-au rezolvat probleme importante precum: apa, canalizarea, electrificarea totala si drumurile. Cu toate acestea, cei care vor sa aiba un petic de pamant pentru a-si construi o casa de vacanta platesc destul de scump priveliste. Un ar de teren la Colibita ajunge sa coste si 6000 de euro.

Horoscopul zilei - 19 august. Este posibil sa simtiti nevoia de schimbari pe plan sentimental

Ziua de miercuri vine cu o serie de evenimente care ar putea da peste cap vietile multora dintre nativii horoscopului. Este posibil ca unii dintre ei sa simta nevoia de schimbari pe plan sentimental.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )