Libnet.ro
UNICEF

11:00

Horoscopul zilei - 19 august. Este posibil sa simtiti nevoia de schimbari pe plan sentimental

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 19 august. Este posibil sa simtiti nevoia de schimbari pe plan sentimental

Ziua de miercuri vine cu o serie de evenimente care ar putea da peste cap vietile multora dintre nativii horoscopului. Este posibil ca unii dintre ei sa simta nevoia de schimbari pe plan sentimental. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Zi de marti tensionata pentru unii dintre nativii zodiacului, din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca vor fi schimbari de natura profesionala si amoroasa pentru multi. BERBEC horoscopul zilei de marti, 18.

Horoscopul zilei - 17 august. Alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate

Zi de luni plina de evenimente surpriza pentru toti nativii zodiacului. Se pare alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate pentru toti. BERBEC horoscopul zilei de luni, 17 augustZi de luni destul.

HOROSCOP 19 august: Berbecii simt noi fiori. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 19 august. Balantele si sagetatorii lucreaza alaturi de persoane dragi pentru atingerea unor obiective comune, iar scorpionii si fecioarele au oportunitati excelente.

19 august in istorie: Romanii au inceput ofensiva la Marasesti. Gorbaciov a fost arestat la Moscova

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 19 august .

Horoscop zilnic, 19 august 2015. Racii cauta cearta cu lumanarea

Horoscop zilnic, 19 august 2015. Nativii din Berbec castiga o suma de bani, Racii nu reusesc sa-si impuna parerile, desi sunt extrem de vehementi, iar Pestii prefera sa amane rezolvarea problemelor sentimentale.

Dinamo Bucuresti vine la Calarasi pe 19 august. Echipa din Liga I, meci amical cu Dunarea

Dinamo Bucuresti, echipa aflata pe primul loc in Liga I, vine la Calarasi pentru un meci amical cu Dunarea. Miercuri, 19 august, va avea loc pe stadionul orasului, incepand cu ora 18. 00, partida cu cainii rosii.

Horoscopul zilei. Vesti groaznice pentru berbeci

Stresul a devenit, din pacate, o constanta a vietii noastre. Fiecare dintre noi are propriul lui buton care ii declanseaza stresul, insa si astrele au un cuvant de spus in acest sens, pentru ca ele ne influenteaza.

Curs valutar 19 august. Cat a ajuns sa coste un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, miercuri, moneda euro la 4. 4305 lei, in crestere cu 0,70 bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 4. 0137 lei, in crestere cu 17 bani fata de sedinta precedenta.

MACRO NEWSLETTER 19 August 2015

Preturile de consum din Marea Britanie au crescut cu o rata anuala de 0,1% in iulie 2015, dupa o stagnare in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare sub asteptari, de 0,2%, dupa o stagnare in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )