Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cursa aeriana low cost intre Bucuresti si Cluj. Care vor fi preturile biletelor

România Liberă România Liberă,
Cursa aeriana low cost intre Bucuresti si Cluj. Care vor fi preturile biletelor

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, iar pretul biletelor pornind de la 39 de lei. continuă pe România Liberă

Wizz Air anunta ca va introduce curse aeriene intre Bucuresti si Cluj Napoca din aceasta vara, la preturi care pornesc de la 39 de lei

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, incepand din iulie 2016, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor urmand sa porneasca de la 39 de lei. Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Cluj Napoca, ca noua ruta va fi introdusa din 22 iulie, potrivit Mediafax.

Wizz Air lanseaza doua zboruri noi din Bucuresti: Cluj-Napoca si Budapesta

Compania aeriana low-cost Wizz Air introduce din 22 iulie zboruri din Bucuresti catre Cluj-Napoca si din 19 septembrie din Bucuresti catre Budapesta.

Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucatori low-cost de pe piata romaneasca, angajeaza insotitori de zbor. Profilul candidatului ideal

Compania Wiiz Air a anuntat ca recruteaza insotitori de zbor pentru Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Targu Mures.

S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre intre Bucuresti si Drajna

Circulatia rutiera a fost intrerupta, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna.

S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna

Circulatia rutiera a fost intrerupta, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna.

Wizz Air va introduce cursa Cluj-Bucuresti

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 39 de lei, informeaza surse din presa.

Raspunsul TAROM la reducerile anuntate de companiile low-cost. Oferta si destinatiile

Compania aeriana de stat Tarom da startul unei campanii de primavara cu preturi cuprinse intre 79 si 139 de euro. Perioada de vanzare este 20 - 31 ianuarie 2016, iar preturile afisate de companie la oferta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )