Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cursa pe plaja din Mamaia, pentru copiii bolnavi de autism

B1 B1,
Cursa pe plaja din Mamaia, pentru copiii bolnavi de autism

Peste 400 de sportivi, de toate varstele, amatori sau profesionisti, au participat duminica la o cursa pe nisip pe plaja din Mamaia, pentru a strange bani pentru copiii bolnavi de autism. Acestia s-au intrecut in. continuă pe B1

Competitie de maraton si semimaraton la Aiud pentru copiii bolnavi de cancer

La Aiud a avut loc sambata competitia de maraton si semimaraton 1 zi impreuna, organizata de sportivulLevente Polgar Ioan. Evenimentul a avut un scop umanitar, banii stransi urmand sa fie donati unor asociatii care sprijina copiii diagnosticati cu cancer si persoanele cu dizabilitati motorii.

Proiectile gasite pe plaja din Navodari

A fost alerta maxima pe plaja din Navodari dupa ce cativa pescari au descoperit intr-o cazemata dezafectata un adevarat arsenal militar vechi de zeci de ani. Vorbim despre munitie de razboi care ar fi putut.

VIDEO 400 oameni au participat la Maratonul Nisipului. Cea mai mare competitie de alergare pe plaja din Europa a avut loc la Mamaia

Vremea rea si vantul care a suflat pe plaja din Mamaia nu i-a impiedicat pe amatorii de sport in natura sa participe la Maratonul Nisipului. La competitie au participat atat sportivi profesionisti cat si amatori.

O slujba nationala de doliu este prevazuta la Catedrala din Koln, pentru victimele accidentului aviatic din Alpi

O slujba nationala de doliu, dedicata memoriei celor 150 de victime ale prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln vestul .

Electrica propune distribuirea a 90% din profit pentru dividende

Actionarii Electrica EL) au fost convocati, pe 27 aprilie, sa decida aprobarea unui repartizarii unui dividend de 0,7217 lei pe actiune, aferent profitului anului 2014, conform unui raport al societatii. Daca aceasta propunere va fi acceptata, actionarii vor primi dividende de aproape 250 milioane lei, ceea ce reprezinta circa 90% din profitul de anul trecut.

Klaus Iohannis, CRITICAT din PNL pentru reactia in cazul Sova

Klaus Iohannis este criticat chiar din randul partidului care l-a propulsat in fruntea tarii. Un senator PNL spune ca Parlamentul nu a blocat justitia, iar afirmatia facuta de presedinte este.

Un CV trimis de o tanara din Oradea pentru un job s-a lasat cu un raspuns halucinant: Daca te culci o data cu mine, iti ofer postul. 2.000 lei salariu + comisioane

O tanara din Oradea aflata in cautarea unui loc de munca a aplicat CV-ul pentru un post in domeniul mass-media. Raspunsul pe care l-a primit de la angajator este halucinant. Acesteia i s-a propus sa ofere.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )