Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cursurile se reiau in toate unitatile de invatamant din Neamt incepand de miercuri, 11 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Cursurile se reiau in toate unitatile de invatamant din Neamt incepand de miercuri, 11 ianuarie

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, unitatile de invatamant au fost inchise in primele doua zile ale saptamanii. continuă pe Adevărul

Cursurile se suspenda si miercuri in toate unitatile de invatamant din Brasov

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca si miercuri 11 ianuarie, elevii din Brasov sa nu mearga la cursuri, avand in vedere ca se anunta temperaturi de pana la -25 de grade Celsius.

Se suspenda cursurile pe 9 ianuarie. Elevii castiga inca o zi de vacanta

Autoritatile locale au anuntat sambata ca s-a luat decizia suspendarii cursurilor scolare luni, 9 ianuarie, in toate unitatile de invatamant din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Toate scolile din Vaslui vor fi inchise luni, 9 ianuarie. Reluarea cursurilor se va decide in functie de evolutia vremii

Cursurile vor fi suspendate luni, 9 ianuarie, in toate unitatile de invatamant din judetul Vaslui, in urma unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile in toate scolile din Tulcea

ISU Delta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie, se suspenda cursurile in toate unitatile scolare din judetul Tulcea.

Un primar din Neamt le-a cerut persoanelor care beneficiaza de ajutor social sa ajute la deszapezire, altfel nu vor mai primi banii

Primarul PNL al comunei Icusesti, din judetul Neamt, le-a cerut persoanelor care beneficiaza de ajutor social sa ajute la deszapezirea a trei gospodarii din localitate, unde locuiesc batrani, avertizandu-i ca daca nu vor face acest lucru, nu vor mai primi drepturile banesti pe luna in curs, relateaza News. ro.

Situatie critica intr-un sat din Neamt. 400 de familii sunt izolate din cauza drumului inzapezit

Satul Mesteacan din comuna Icusesti este izolat de restul populatiei din cauza drumului inzapezit, care este singura cale de acces catre cele 400 de familii, transmite agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )