Libnet.ro
UNICEF

08:30

Curtea de Apel judeca azi dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea de Apel judeca azi dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi dosarul in care Dan Diaconescu, candidat la presedintie, este acuzat de santaj, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul in care Dan Diaconescu este judecat pentru santaj, amanat pentru 28 noiembrie

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, poate cere voturile alegatorilor linistit. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, pentru 28 noiembrie, judecarea apelului din dosarul in care este acuzat de santaj.

Cu doua zile inainte de alegeri, procesul de santaj al lui Dan Diaconescu se reia

Cu doua zile inainte de alegeri, Dan Diaconescu este asteptat la Curtea de Apel in dosarul de santaj. Candidatul la prezidentiale a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la 3 ani de inchisoare cu executare,.

Radu Banciu: Dan Diaconescu ingroapa mortii joi, iar Liviu Dragnea ii dezgroapa duminica sa mearga la vot

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat demersul lui Dan Diaconescu de a ingropa patru cadavre care nu au fost ridicate de la IML, aratand ca lideurl PPDD i-a ingropat miercuri, iar Liviu Dragnea o sa-i dezgroape.

Dan Diaconescu, campanie in CIMITIR. Candidatul PP-DD a inmormantat patru oameni

Dan Diaconescu isi face campanie electorala in cimitir. Cu trei zile inainte de primul tur al alegerilor, candidatul PP-DD a inmormantat patru persoane fara familie, abandonate in frigiderele de la morga.

Dan Diaconescu sustine ca o sa intre in turul II alaturi de Victor Ponta

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca o sa treaca cu succes peste piedica primului tur de scrutin din 2 noiembrie. Potrivit.

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Mircea Diaconu, la Curtea Suprema pentru un nou termen in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Curtea Suprema judeca joi un nou termen in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. in acest caz, Curtea Suprema l-a achitat pe Diaconu in martie 2014, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

De ce nu este incompatibil Klaus Iohannis. Motivarea magistratilor de la Curtea de Apel Alba Iulia

Dosarul de incompatibilitate al candidatului ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, reprezinta una dintre principalele teme de campanie electorala. Primarul municipiului Sibiu este acuzat de ANI ca a reprezentat ilegal autoritatea locala in adunarile generale ale actionarilor de la doua societati comerciale. Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI si a dat castig de cauza primarului Johannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )