Libnet.ro
UNICEF

18:00

Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv

Judecatorii Cur and tii de Apel Constan and ta au respins, astazi, contesta and tiile depuse de Mircea Basescu and si Marian Capa and tana fa and ta de sentin and ta data in urma cu doua zile, de Tribunal, pentru men and tinerea masurii arestului preventiv, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Constanta: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv

Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta, ramane in arest preventiv, a decis, vineri, Curtea de Apel Constanta, aceeasi hotarare fiind dispusa si in cazul lui Marian Capatana. Mircea Basescu este acuzat ca ar fi luat 250. 000 euro pentru a-l ajuta pe Bercea Mondial sa scape de inchisoare. Decizia instantei este definitiva.

Ginerele lui Bercea Mondial eliberat, Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Curtea de Apel Constanta a decis, vineri 18 iulie, ca fratele presedintelui statului, Mircea Basescu, si, respectiv, Marian Capatana, presupul intermediar al mitei de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sa ramana dupa gratii. De asemenea, aceiasi magistrati au mai hotarat sa il elibereze din arest Marius Constantin, ginerele interlopului mentionat, dar va ramane sub arest la domiciliu. Decizia nu e definitiva.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis Curtea de Apel Constanta

Magistratii constanteni au decis ca Marian Capatana si Mircea Basescu raman in preventiv. Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins contestatiile depuse de Mircea Basescu si Marian.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Magistratii constanteni au decis ca Marian Capatana si Mircea Basescu raman in arest. Am invocat lipsa de temeinicie a incheierii. Judecatorul sustine ca aceasta masura preventiva nu a depasit o.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ramane in arest preventiv, a decis, astazi, Tribunalul Constanta.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ramane in arest preventiv, a decis, astazi, Tribunalul Constanta.

Mircea Basescu ramane in arest preventiv

Oamenii de afaceri Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv, a decis, vineri, Curtea de Apel Constanta. Magistratii au respins contestatiile depuse de cei doi la decizia Tribunalului.

Mircea Basescu si Marian Capatana, adusi la Tribunalul Constanta: Magistratii decid daca fratele presedintelui ramane in arest

Magistratii Tribunalului Constanta decid miercuri daca Mircea Basescu ramane in arest sau nu. Fratele presedintelui a fost adus la Tribunalul Constanta pentru confirmarea mandatului de arestare - procedura.

Mircea Basescu si Marian Capatana s-au plimbat cu aceeasi duba

Marian Capatana si Mircea Basescu au avut privilegiul de a merge impreuna cu aceeasi duba pret de 6 ore de la Bucuresti la Constanta si retur. Pai cum asa? Cam in cate privinte s-or fi pus de acord?.

Surse: Mircea Basescu, Bercea Mondial si Marian Capatana, afaceri in port

In editia de miercuri a emisiunii La Ordinea Zilei a fost prezentata o informatie, venita din surse judiciare, cum ca Mircea Basescu, Marian Capatana si Bercea Mondial ar fi facut demult afaceri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )