Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala: Nu a existat un conflict juridic intre Guvern si presedinte la numirea noilor ministri

B1 B1,
Curtea Constitutionala: Nu a existat un conflict juridic intre Guvern si presedinte la numirea noilor ministri

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, miercuri, ca nu a existat conflict intre Guvern si presedinte legat de numirea noilor ministri si a respins cererea de renuntare la sesizarea formulata de. continuă pe B1

Curtea Constitutionala despre Ponta III: Nu a existat conflict juridic intre presedinte si ...

Curtea Constitutionala a constat ca nu a existat un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III, dupa ce judecatorii au constatat ca trebuie sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca judecatorii au decis in unanimitate sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta in legatura cu un eventual conflict juridic de natura .

CCR, despre numirea Guvernului Ponta III: Nu a fost un conflict constitutional intre Basescu si Guvern

Curtea Constitutionala CCR) a decis ca nu a existat un conflict constitutional intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III.

Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea Crimeei.

Curtea Constitutionala rusa a validat, miercuri, in unanimitate tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia, semnat cu o zi inainte de presedintele Vladimir Putin, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a confirmat ca tratatul este conform Constitutiei ruse, a declarat presedintele instantei, Valeri Zorkin. Decizia a fost luata in unanimitate, a adaugat Zorkin. Citeste si: Militiile proruse au ocupat sediul marinei ucrainene din Sevastopol.

Legea certificatelor verzi a trecut de Curtea Constitutionala. Sesizarea Presedintiei, care o considera neconstitutionala, a fost respinsa

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, ca inadmisibila, sesizarea presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste neconstitutionalizatea Legii privind certificatele verzi, decizia fiind luata in unanimitate, a declarat presedintele CC, Augustin Zegrean.

Curtea Constitutionala germana confirma legalitatea schemei de bail-out din zona euro

Curtea Constitutionala din Germania a confirmat, ieri, legalitatea fondului de bail-out din zona euro, dupa o hotarare preliminara din 2012, care dadea unda verde crearii Mecanismului European de Stabilitate ESM).

Curtea Constitutionala din Ungaria a decis ca se pot modifica retroactiv termenii creditelor in valuta. Si in Romania exista un proiect asemanator

Curtea Constitutionala de la Budapesta a decis ca parlamentul maghiar poate decide modificarea retroactiva in anumite situatii a termenilor contractelor de imprumut. Institutia a furnizat, astfel, un raspuns la o cerere a Guvernului referitoare la credite ipotecare in valuta de 15 miliarde dolari.

Ungaria poate amenda retroactiv conditiile din unele contracte de imprumut - Curtea Constitutionala

Legislatorii din Ungaria pot amenda retroactiv conditiile din unele contracte de imprumut, a anuntat luni Curtea Constitutionala, ca raspuns la o cerere a Guvernului privind credite ipotecare de aproximativ 15 miliarde de dolari, transmite Bloomberg, preluat de Econimica. net, via Agerpres. Contractele private pot fi amendate de legislatori 'in conditii extraordinare', ce implica un numar ridicat de cazuri similare si unde una din partile implicate este afectata disproportionat de schimbarea conditiilor din contracte, a declarat presedintele Curtii Constitutionale a Ungariei, Peter Paczolay. Acesta a adaugat: Modificarile efectuate trebuie sa tina cont, cat de mult este posibil, de interesele ambelor parti implicate.

Curtea Constitutionala din Germania confirma legalitatea MES

Cea mai inalta instan and ta juridica din Germania, Curtea Constitu and tionala, a confirmat astazi, in mod definitiv, legalitatea Mecanismului European de Stabilitate MES), mecanismul de aparare impotriva crizei pus la punct de and tarile din zona euro in anul 2012, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )