Libnet.ro
UNICEF

17:00

Curtea Constitutionala: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu ca prim-vicepresedinte al ASF, neconstitutionala. Sesizarea Curtii a avut la baza un articol publicat de HotNews la scurt timp dupa ce acesta a fost numit in inalta functie

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu ca prim-vicepresedinte al ASF, neconstitutionala. Sesizarea Curtii a avut la baza un articol publicat de HotNews la scurt timp dupa ce acesta a fost numit in inalta functie

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, transmite Agerpres. Sesizarea Curtii a avut la baza un articol publicat de HotNews la scurt timp dupa ce Parlamentul a decis numirea lui Sarbu in inalta functie. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu ca prim-vicepresedinte al ASF, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, transmite Agerpres.

Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu la ASF, neconstitutionala

Curtea Constitu and tionala a Romaniei CCR) a decis astazi ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) este neconstitutionala, scriu surse din presa.

CCR: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu la ASF este neconstitutionala

Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea.

Curtea Constitutionala stabileste ca fiind neconstitutionala denuntarea unilaterala a parteneriatului public-privat

Curtea Constitutionala CC) a admis partial sesizarea privind Legea parteneriatului public-privat, un singur articol din aceasta fiind neconstitutional. Este vorba de articolul ce introduce posibilitatea modificarii unilaterale sau a rezilierii.

CCR: Numirea lui Marian Sarbu in conducerea ASF, NECONSTITUTIONALA

Judecatorii Curtii Constitutionale au admis, miercuri, sesizarea legata de numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), stabilind ca aceasta este.

Numirea lui Marian Sarbu la ASF, neconstitutionala

Sesizarea legata de numirea lui Sarbu a fost facuta de PDL, care a reclamat ca acesta nu ar avea experienta de minimum noua ani in domeniu, ceruta de lege.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )