Libnet.ro
UNICEF

19:30

Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu la ASF, neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu la ASF, neconstitutionala

Curtea Constitu and tionala a Romaniei CCR) a decis astazi ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) este neconstitutionala, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu ca prim-vicepresedinte al ASF, neconstitutionala. Sesizarea Curtii a avut la baza un articol publicat de HotNews la scurt timp dupa ce acesta a fost numit in inalta functie

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, transmite Agerpres. Sesizarea Curtii a avut la baza un articol publicat de HotNews la scurt timp dupa ce Parlamentul a decis numirea lui Sarbu in inalta functie.

Curtea Constitutionala: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu ca prim-vicepresedinte al ASF, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, transmite Agerpres.

CCR: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu la ASF este neconstitutionala

Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea.

CCR: Numirea lui Marian Sarbu in conducerea ASF, NECONSTITUTIONALA

Judecatorii Curtii Constitutionale au admis, miercuri, sesizarea legata de numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), stabilind ca aceasta este.

Numirea lui Marian Sarbu la ASF, neconstitutionala

Sesizarea legata de numirea lui Sarbu a fost facuta de PDL, care a reclamat ca acesta nu ar avea experienta de minimum noua ani in domeniu, ceruta de lege.

Numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte al ASF este neconstitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale au admis, miercuri, sesizarea legata de numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), stabilind ca aceasta este neconstitutionala.

Marian Sarbu nu poate prelua functia la ASF. Numirea este neconstitutionala

Sesizarea care contesta numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a fost admisa, miercuri, de judecatorii Curtii Constitutionale, care au stabilit neconstitutionalitatea acesteia.

Marian Sarbu, numit NECONSTITUTIONAL in conducerea ASF

Marian Sarbu, numit neconstitutional in conducerea ASF. Locul va ramane vacant. Presedintele ASF, Misu Negritoiu, va asigura conducerea institutiei. Pe 16 iunie, fostul ministru al Muncii din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )