Libnet.ro
UNICEF

10:00

Curtea Constitutionala a respins referendumul pentru alegerea directa a presedintelui de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala a respins referendumul pentru alegerea directa a presedintelui de la Chisinau

Curtea Constitutionala a dat aviz negativ initiativei PLDM-PLR de a desfasura la 30 noiembrie, in paralel cu alegerile parlamentare, un referendum de modificare a Constitutiei pentru alegerea directa a presedintelui tarii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

VIDEO Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

Curtea Constitutionala: Putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de cartele prepay

Curtea Constitutionala precizeaza, referitor la deciziile de neconstitutionalitate luate pentru Legea Big-Brother si cea a cartelelor prepay, ca putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de astfel de cartele si ca eficacitatea acestei masuri, a constatat Curtea Europeana, nu a fost dovedita.

Curtea Constitutionala judeca duminica doua contestatii privind candidatura lui Ponta

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Contestatiile.

Pe intelesul tuturor. Cum trebuie citit conflictul SRI - Curtea Constitutionala pe tema Big Brother si cartele prepay

Deciziile Curtii Constitutionale de a declara drept neconstitutionale asa-numita Lege BigBrother si Legea cartelelor prepay au determinat o reactie extrem de nervoasa, fara precedent, din partea serviciilor de informatii, care s-au exprimat fie direct, fie prin personaje apropiate. CCR a cenzurat acumularea de noi puteri pentru servicii, intr-un joc specific oricarei democratii in care functioneaza sistemul de checks and balances: serviciile de informatii incearca sa cistige cit mai multa putere, institutiile de control in cazul Romaniei - CCR) frineaza expansiunea. Nimic anormal, mai cu seama intr-un context global in care comunitatile de informatii cer, deseori pe drept cuvint, o putere mai mare pentru apararea cetatenilor. Dar episoadele CCR-SRI sint doar un episod din jocul mai larg al serviciilor din ultima perioada.

Sfaturi utile pentru alegerea draperiilor

Probabil marea majoritate stiti ca alegerea draperilor care va vor decora caminul necesita o investitie deloc de neglijat. Pentru a face alegerea corecta, tot ce aveti de facut este sa tineti cont de o serie de factori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )