Libnet.ro
UNICEF

10:00

Curtea Suprema reclama Codul penal la CCR. Sesizarea ICCJ va fi discutata pe 15 ianuarie

Antena3 Antena3,
Curtea Suprema reclama Codul penal la CCR. Sesizarea ICCJ va fi discutata pe 15 ianuarie

Update 17. 30 - Sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), transmisa joi, privind modificarile aduse Codului Penal, aprobate de Camera Deputatilor, va fi discutata de judecatorii Curtii. continuă pe Antena3

Curtea Suprema reclama Codul penal la CCR

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, joi, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse Codului penal care au fost aprobate marti, de Camera Deputatilor. Mai multi.

PDL a atacat Codul Penal la Curtea Constitutionala. O alta sesizare, inaintata de iCCJ

UPDATE 16:04 inaltaCurte de Casatie si Justitie a atacat Codul penal la CCR, sesizarea urmand sa fie discutata pe 15 ianuarie. PartidulDemocrat Liberal a atacat, joi, CodulPenal votat marti, la.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

UPDATE. Sesizarea iCCJ privind modificarea Codului Penal, discutata de CCR in ianuarie.

UPDATE: Curtea Constitutionala va discuta sesizarea ICCJ privind modificarile aduse Codului Penal in 15 ianuarie, transmite Mediafax. --- Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, joi, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse Codului penal care au fost aprobate marti de Camera Deputatilor, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata de Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, convocate joi de presedintele ICCJ. Sectiile Unite ale Inaltei .

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

Radulescu anunta ca PDL va ataca la CCR modificarile adoptate la Codul penal

PDL va ataca la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal adoptate marti de Camera Deputatilor, a declarat Cristian Radulescu, liderul grupului PDL din Senat, la Palatul Parlamentului. Sunt de parere .

PDL va contesta la Curtea Constitutionala controversatele modificari facute de deputati la Codul Penal

Surse parlamentare au declarat pentru Hotnews. ro ca PDL va constesta la Curtea Constitutionala cele doua proiecte de lege care modifica Codul Penal. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi care introduc superimunitate pentru parlamentari si scot de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Totodata, actele administrative sunt scoase din sfera conflictului de interese iar primarii sau ministrii nu mai pot fi acuzati de conflict de interese.

PDL va contesta la CC modificarile aduse de deputati la Codul Penal

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, potrivit unor surse parlamentare citate de Hotnews. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte. Vineri ne intalnim cu SUA

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )