Libnet.ro
UNICEF

14:30

CUTREMUR la FIFA: Sase oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE

Antena3 Antena3,
CUTREMUR la FIFA: Sase oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE

Politia elvetiana a arestat sase oficiali ai FIFA, acuzati de acte de coruptie. Acestia au fost saltati la Zurich, acolo unde, vineri, vor avea loc alegerile pentru functia de presedinte al FIFA, unde Sepp. continuă pe Antena3

CUTREMUR la FIFA: Sapte oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE. UEFA cere amanarea alegerilor pentru sefia FIFA

Update 21. 40:Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, a cerut, miercuri, amanarea alegerilor pentru presedintia FIFA, dupa ce sapte oficiali au fost retinuti de Ministerul elvetian de Justitie in.

CUTREMUR la FIFA: Sase oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE, alti zece vizati de acuzatii de spalare de bani

Update 13. 15:Biroul Procurorului General din Statele Unite a anuntat ca sunt sapte persoane retinute, acestea fiindJeffrey Webb, Eduardo Li, Julio Rocha, Costas Takkas, Eugenio Figueredo, Rafael Esquivel.

CUTREMUR la FIFA: Sapte oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE, alti zece vizati de acuzatii de spalare de bani

Update 13. 15:Biroul Procurorului General din Statele Unite a anuntat ca sunt sapte persoane retinute, acestea fiindJeffrey Webb, Eduardo Li, Julio Rocha, Costas Takkas, Eugenio Figueredo, Rafael Esquivel.

Coruptie in lumea fotbalului international: Sase oficiali FIFA, retinuti in Elvetia

Autoritatile elvetiene au retinut sase oficiali ai FIFA Federatia internationala de Fotbal), ca parte a unei investigatii lansata de SUA, privind acte de coruptie, scrie NBC News. Cele sase persoane au.

Sase oficiali FIFA, arestati la Zurich pentru coruptie

And Sase oficiali ai Federatiei Internationale de Fotbal FIFA) au fost arestati la Zurich pentru coruptie, la cererea Statelor Unite, a anuntat Tribunalul federal elvetian, citat de Reuters.

Scandal la FIFA: Sase membri ai Comitetului Executiv retinuti in Elvetia

Sase membri ai Comitetului Executiv FIFA au fost retinuti de politia elvetiana la un hotel din Zurich in baza unor mandate formulate de Statele Unite ale Americii.

VIDEO Scandal monstru chiar inainte de alegeri: sase oficiali FIFA, printre care si vicepresedintele, au fost retinuti

Politia elvetiana a retinut, miercuri dimineata, la un hotel din Zurich, mai multi oficiali ai FIFA pe baza unor acuzatii de coruptie formulate din SUA, informeaza cotidianul Blick, in editia sa digitala.

Sase oficiali FIFA, arestati la Zurich pentru coruptie

-------------- *ACTUALIZARE 11:45 Surse: Cel putin 10 oficiali FIFA sunt vizati de ancheta Anchetatori din SUA au pus sub acuzare cel putin 10 oficiali ai FIFA intr-o investigatie de coruptie, printre faptele anchetate fiind si manipularea voturilor la alegerile pentru tari gazda a turneelor mondiale, potrivit unei surse citate de Bloomberg.

Scandal FIFA: Sase inalti oficiali, ARESTATI inaintea alegerilor. Lovitura pentru Blatter!

Sase inalti oficiali din cadrul Federatiei Internationale de Fotbal FIFA) au fost arestati de autoritatile din Elvetia. Apropiati ai actualului presedinte Joseph Blatter, pe numele acestora a fost ceruta extradarea din SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )