Libnet.ro
UNICEF

14:30

Scandal la FIFA: Sase membri ai Comitetului Executiv retinuti in Elvetia

Online Sport Online Sport,
Scandal la FIFA: Sase membri ai Comitetului Executiv retinuti in Elvetia

Sase membri ai Comitetului Executiv FIFA au fost retinuti de politia elvetiana la un hotel din Zurich in baza unor mandate formulate de Statele Unite ale Americii. continuă pe Online Sport

Scandal FIFA: Sase inalti oficiali, ARESTATI inaintea alegerilor. Lovitura pentru Blatter!

Sase inalti oficiali din cadrul Federatiei Internationale de Fotbal FIFA) au fost arestati de autoritatile din Elvetia. Apropiati ai actualului presedinte Joseph Blatter, pe numele acestora a fost ceruta extradarea din SUA.

CUTREMUR la FIFA: Sase oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE

Politia elvetiana a arestat sase oficiali ai FIFA, acuzati de acte de coruptie. Acestia au fost saltati la Zurich, acolo unde, vineri, vor avea loc alegerile pentru functia de presedinte al FIFA, unde Sepp.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD va avea loc miercuri

Sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost programata pentru miercuri, 27 mai, potrivit unui comunicat de presa al PSD, in cadrul acesteia urmand sa se discute retragerea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al partidului.

Scandal FIFA: Lista oficialilor arestati pentru fapte de coruptie

Justitia americana, in colaborare cu cea din Elvetia, a luat in vizor nu mai putin de 14 inalti oficiali FIFA. Unii dintre ei apropiati ai presedintelui Joseph Blatter, acestia sunt acuzati de fapte de coruptie.

CUTREMUR la FIFA: Sase oficiali de rang inalt, retinuti pentru CORUPTIE, alti zece vizati de acuzatii de spalare de bani

Update 13. 15:Biroul Procurorului General din Statele Unite a anuntat ca sunt sapte persoane retinute, acestea fiindJeffrey Webb, Eduardo Li, Julio Rocha, Costas Takkas, Eugenio Figueredo, Rafael Esquivel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )