Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia, vanzari de 3 ori mai mari in Marea Britanie in T1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia, vanzari de 3 ori mai mari in Marea Britanie in T1

Vanzarile de autoturisme Dacia in Marea Britanie au crescut de aproape 3,5 ori in primele trei luni din 2014 fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la peste 6. 800 unitati, cel mai puternic avans in randul marcilor de volum, intr-o piata in. continuă pe Wall-Street Ro

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut de peste 3 ori in primul trimestru, la 6.800 automobile

Vanzarile de autoturisme Dacia in Marea Britanie au crescut de aproape 3,5 ori in primele trei luni din 2014 fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la peste 6. 800 unitati. Acesta este cel mai cel.

Business report: Raport SAR: Care sunt avantajele si dezavantajele apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana; Peste 2.000 de lei pentru RCA. Tinerii, cei mai loviti: platesc de patru ori mai mult decat anul trecut; 50.000 de euro, fonduri nerambursabile

Tarom are cele mai mari preturi pe cel mai aglomerat zbor de pe Otopeni, Bucuresti-Londra. Care e concurenta. Liberarlizarea pietei muncii pentru romani in Marea Britanie de la inceputul acestui an i-a adus pe gigantii low-cost la Bucuresti. Piata care vrea sa inghita doua treimi din efectivele romanesti de porci. Romania se pregateste sa inceapa curand, cel tarziu la vara, exporturile de porc in China, cea mai mare piata de consum de carne de porc.

VIDEO Sobolanii-gigant cuceresc Marea Britanie si Germania

Sobolanii au reprezentat dintotdeauna o problema majora pentru oameni, iar rozatoarele au ajuns sa le dea mari batai de cap in ziua de azi locuitorilor din Birmingham, Marea Britanie. Aici, au inceput sa apara din ce in ce mai multi sobolani de marimea pisicilor.

Dacia a prins viteza in Germania: vanzarile de masini noi au crescut de trei ori mai rapid decat piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au avansat in primul trimestru cu 14,5%, de aproape trei ori mai rapid decat piata, la 11. 423 unitati. Chiar si asa, cresterea marcii se afla in incetinire puternica de la inceputul anului, iar in.

Un copil roman uimeste Marea Britanie. Baiatul este mai inteligent decat Einstein

Un baiat roman de numai 11 ani din Marea Britanie are coeficientul de inteligenta mai mare decat al fizicianului Albert Einstein, de 162, si are chiar si o teorie proprie despre crearea universului. Stabilit de 5.

Presa britanica: 130.000 de imigranti vor veni in fiecare an in Marea Britanie

Mass-media din Marea Britanie publica rezultatele unui nou studiu care pretinde ca nivelul imigratiei va atinge cote alarmante, anume 130. 000 de noi oameni in fiecare an, in cazul in care se mentine ritmul actual. Presa din Regat continua astfel campania de denigrare a romanilor plecati sa munceasca in Marea Britanie, publicand previziuni bazate pe surse neprecizate.

Studiu: Un copil din 10 din Marea Britanie nu stie ca traieste pe Pamant

Unul din 10 copii din Marea Britanie nu stie ca locuieste pe planeta Pamant, potrivit unui studiu realizat de BBC cu ocazia apropiatei deschideri a parcului de distractii pentru copii CBeebies Land, relateaza.

Marea Britanie: Doua romance, condamnate pentru trafic de animale

Doua romance au fost condamnate in Marea Britanie, dupa ce au fost prinse pe Aeroportul Heathrow din Londra avand in bagaje iguane din specii aflate pe cale de disparitie, potrivit ITV. Tinerele, in varsta de.

Femeie din Marea Britanie, inchisa in Iran, dupa ce a scris pe Facebook ca tara este prea islamica

Roya Saberi Negad Nobakht, o femeie din Marea Britanie in varsta de 47 ani, a fost inchisa in Iran, dupa ce a scris pe Facebook ca tara este prea islamica, relateaza Daily Mail. in octombrie 2013,.

Marea Britanie: Un baiat de 12 ani s-a spanzurat din cauza jignirilor aduse de colegii de scoala

Un baiat de 12 ani din Marea Britanie a fost gasit spanzurat in casa in care locuia, la doar cateva minute dupa ce se intorsese la scoala, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat aceasta decizie din cauza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )