Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dan Barna: Depunem motiune simpla. Propunerile facute de Tudorel Toader aduc Justitia la pixul lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Dan Barna: Depunem motiune simpla. Propunerile facute de Tudorel Toader aduc Justitia la pixul lui Dragnea

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a criticat, miercuri, propunerile de modificare a legilor Justitiei facute de ministrul Tudorel Toader, propuneri despre care a spus ca vor duce la politizarea sistemului judiciar si a anuntat ca partidul pe care il reprezinta va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Statelor Unite la propunerile facute de Tudorel Toader pentru modificarea legilor Justitiei

Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei, din 23 august, cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, precizeaza ambasada SUA la Bucuresti. Toti actorii executivi,.

Liga Studentilor critica propunerile ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei si tacerea suspecta a profesorilor de drept. Studentii il invita pe Toader la dezbateri

Liga Studentilor LS IASI) critica propunerile lansate de ministrul Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei, invocand, intr-un comunicat, atingerile care sunt aduse independentei justitiei si statului de drept si ii solicita acestuia sa participe personal la dezbaterile care vor fi organizate de catre studentii juristi in cadrul facultatilor de drept din tara, dar si sa amane trimiterea proiectului de modificare spre avizare pana la finalul dezbaterilor.

Comisia Europeana, extrem de critica privind propunerile lui Tudorel Toader: Ar putea afecta independenta justitiei

Comisia Europeana a remis un punct de vedere privind modificarile la legile justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader pe 23 august. Prin intermediul sefei reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )